Kotimainen äänikirjapalvelu suljetaan – Asiakkaat siirretään kilpailijalle

Kotimainen äänikirjapalvelu suljetaan – Asiakkaat siirretään kilpailijalle

Elisa Kirja -palvelu yhdistyy Bookbeatin kanssa ennen juhannusta, jolloin Elisan äänikirjojen ja e-kirjojen tarjoaminen lopetetaan. Asiakkaat siirretään Bookbeatin käyttäjiksi.

Elisa Kirja äänikirjapalvelu suljetaan

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin 17. kesäkuuta 2024, kuten Elisa Kirja on ilmoittanut verkkosivuillaan. Elisa Kirja -asiakkaat saavat tietoa muutoksesta vaiheittain sähköpostitse. Yksityiskohtaiset tiedot ja ohjeet muutoksen vaikutuksista kuukausimaksullisen palvelun tilaajille sekä ääni- ja e-kirjoja omaksi ostaneille asiakkaille löytyvät Elisa Kirjan verkkosivuilta. Elisa Kirjan asiakkaana saat sähköpostitiedotteen, joka käsittelee juuri sinun palveluasi ja siihen tulevia muutoksia.

Mitkä muutokset ovat tulossa?

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin 17. kesäkuuta 2024, jolloin Elisa Kirja lakkaa olemasta käytössä.

Muutoksen vaikutukset:

 • Kuukausimaksulliset tilaukset: Kaikki Elisa Kirjan kuukausimaksulliset tilaukset siirtyvät automaattisesti BookBeatiin, eikä asiakkaiden tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.
  Omiksi ostetut ja maksutta lunastetut kirjat: Elisa Kirjasta omaksi ostetut sekä maksutta lunastetut äänikirjat ja e-kirjat siirtyvät pääosin BookBeatiin. Joitakin yksittäisiä kirjoja ei kuitenkaan välttämättä siirretä.
 • Kirjojen käyttö: Jatkossa omia kirjoja voi kuunnella ja lukea maksutta BookBeat-sovelluksella.
  Kirjojen latausmahdollisuus: Asiakkaat voivat halutessaan ladata omat kirjansa Elisa Kirjasta itselleen 31. elokuuta 2024 saakka.

Nämä muutokset varmistavat sujuvan siirtymän ja takaavat, että kaikki asiakkaat voivat edelleen nauttia kirjoistaan BookBeat-palvelussa.

Mikä on BookBeat?

BookBeat on Suomen suosituin ääni- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin. Äänikirjapalvelu sisältää tuhansia kirjoja, mukaan lukien suosituimmat äänikirjat ja e-kirjat, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. BookBeatia voi käyttää kätevästi kiinteään kuukausihintaan, mikä tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta helppoa ja edullista.

BookBeatin edut:

Laaja valikoima: BookBeat tarjoaa tuhansia ääni- ja e-kirjoja eri genreistä, mukaan lukien kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, lastenkirjat ja paljon muuta. Tämä monipuolinen valikoima takaa, että jokaiselle löytyy jotain kiinnostavaa luettavaa tai kuunneltavaa.

Kätevä käyttö: Valitse sopiva tilauspaketti ja nauti kirjoista missä ja milloin vain. BookBeat tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta vaivatonta, sillä voit käyttää palvelua sekä kotona että liikkeellä ollessasi.

Helppo käyttöliittymä: BookBeat-sovellus on käyttäjäystävällinen ja sen avulla voit ladata kirjoja offline-tilaan. Näin voit nauttia kirjoista myös silloin, kun internet-yhteyttä ei ole saatavilla.

Kaikenikäisille: BookBeatin laaja valikoima sisältää kirjoja kaikenikäisille, joten koko perhe löytää jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa. Lastenkirjat, nuortenkirjat ja aikuisille suunnatut teokset löytyvät kaikki saman palvelun alta.

BookBeat tekee kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta vaivatonta ja nautinnollista, tuoden kirjallisuuden lähelle käyttäjiään. Kiinteän kuukausihinnan ansiosta voit nauttia lukemattomista kirjoista ilman huolta yllättävistä kustannuksista. BookBeat on täydellinen kumppani kaikille kirjallisuuden ystäville.

Milloin muutos astuu voimaan ja mitä toimenpiteitä tarvitsen?

Elisa Kirja yhdistyy BookBeatiin maanantaina 17. kesäkuuta 2024, jolloin Elisa Kirjan palvelu päättyy.

Muutospäivänä:

 • Sähköposti BookBeatilta: Saat sähköpostin BookBeatilta, jonka kautta voit kirjautua sisään BookBeatiin ja jatkaa kirjojen kuuntelua ja lukemista BookBeat-sovelluksella.

Ennen muutosta:

 • Tarkista sähköpostiosoitteesi: Varmista, että Elisa Kirjassa oleva sähköpostiosoitteesi on ajan tasalla, jotta saat muutokseen liittyvät tiedotteet.
 • Päivitä tarvittaessa: Jos sähköpostiosoitteesi on vanhentunut tai haluat varmistaa sen oikeellisuuden, voit päivittää sen Elisa Kirjan Omat tiedot -sivulla. Kirjaudu sivulle samoilla tunnuksilla, joita käytät Elisa Kirja -sovelluksessa.

Nämä toimenpiteet varmistavat, että siirtyminen BookBeatin käyttöön sujuu vaivattomasti ja voit jatkaa kirjojesi parissa ilman keskeytyksiä.

Onko mahdollista ostaa ääni- ja e-kirjoja omaksi BookBeatista?

Ei, BookBeatista ei voi ostaa ääni- ja e-kirjoja omaksi. BookBeat on kuukausimaksullinen palvelu, joka tarjoaa pääsyn yli 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoimaan kiinteällä kuukausihinnalla. Tämä tarkoittaa, että maksamalla yhden kuukausimaksun saat pääsyn koko palvelun kirjavalikoimaan.

Palvelu on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja kirjojen kuuntelu ja lukeminen onnistuu vaivattomasti BookBeat-sovelluksen kautta, joka on saatavilla useille laitteille. Vaikka kirjoja ei voi ostaa kappalehinnalla omaksi, kiinteä kuukausimaksu tarjoaa mahdollisuuden lukea ja kuunnella kirjoja ilman lisäkustannuksia.

Entä jos ilmainen kokeilujaksoni jatkuu 17.6. jälkeen?

Jos sinulla on Elisa Kirjan kuukausimaksullisessa tilauspalvelussa maksuton kokeilujakso, joka jatkuu pidempään kuin 17. kesäkuuta 2024, tilauksesi päättyy automaattisesti tuona päivänä. Tämä tarkoittaa, että maksuton kokeilujakso ei siirry BookBeatiin.

Voit kuitenkin käyttää maksuttoman kokeilujaksosi jäljellä olevia tunteja normaalisti muutospäivään asti. Näin voit hyödyntää kokeiluaikasi täysimääräisesti ennen kuin Elisa Kirja poistuu käytöstä.

Päivitykset Elisa Kirja Mini -tilaajille

Miten tilaukseni muuttuu? Elisa Kirja Mini -tilauksesi sekä siihen liittyvät asiakastiedot ja kuuntelu-/lukukohtasi siirtyvät automaattisesti BookBeatiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Siirron jälkeen saat käyttöösi BookBeat Basic -palvelun, joka tarjoaa 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi, ja mahdollinen kampanjahinta säilyy etujakson loppuun saakka, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla 9,99 €/kk.

Mitä muuta muutoksen myötä?

 • Laajempi valikoima: Pääset käsiksi yli 900 000 ääni- ja e-kirjaan.
 • Uudet ominaisuudet: BookBeat tarjoaa uusia hyödyllisiä toimintoja.
 • Kuuntelu- ja lukuaika: Aikasi nollautuu muutospäivänä, joten voit aloittaa BookBeatin käytön täydellä 20 tunnin kiintiöllä heti muutoksen tapahtuessa.

Päivitykset Elisa Kirja Premium -tilaajille

Miten tilaukseni muuttuu? Elisa Kirja Premium -tilauksesi, siihen liittyvät asiakastiedot sekä kuuntelu- ja lukuhistoriasi siirtyvät automaattisesti BookBeatiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Siirron jälkeen saat käyttöösi BookBeat Premium -palvelun, joka tarjoaa 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi. Kampanjahinnat pysyvät voimassa etujakson loppuun saakka, jonka jälkeen tilaus jatkuu Elisa Kirjan normaalihinnalla 16,99 €/kk (BookBeat Premiumin normaalihinta on 19,99 €/kk).

Mitä muuta muutoksen myötä?

 • Laajempi valikoima: Saat pääsyn yli 900 000 ääni- ja e-kirjaan.
 • Uudet ominaisuudet: BookBeat tarjoaa uusia hyödyllisiä toimintoja.
 • Kuuntelu- ja lukuaika: Aikasi nollautuu muutospäivänä, joten voit aloittaa BookBeatin käytön täydellä 100 tunnin kiintiöllä heti muutoksen tapahtuessa.

Näin voit hyödyntää uuden palvelun täysimääräisesti heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Päivitykset Elisa Kirjan kuukausitilaajille

Miten tilaukseni muuttuu? Elisa Kirja kuukausitilaus -tilauksesi, siihen liittyvät asiakastiedot sekä kuuntelu- ja lukukohtasi siirtyvät automaattisesti BookBeatiin ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Siirron myötä saat käyttöösi BookBeat Premium -palvelun, joka tarjoaa 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. Tämä muutos ei vaikuta kuukausihintaasi, ja mahdollinen kampanjahinta säilyy entisellään.

Mitä muuta muutoksen myötä?

Laajempi valikoima: Saat pääsyn yli 900 000 ääni- ja e-kirjaan.
Uudet ominaisuudet: BookBeat tarjoaa uusia hyödyllisiä toimintoja.
Kuuntelu- ja lukuaika: Aikasi nollautuu muutospäivänä, joten BookBeatiin siirtyessäsi sinulla on käytössäsi täysi 100 tunnin kuuntelu- ja lukuaikakiintiö.

Näin voit hyödyntää uuden palvelun täysimääräisesti heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Äänikirjat.com
Logo