Elisa Kirja

Elisa Kirja on suomalainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kirjoja eri aihealueilta. Palvelun valikoima päivittyy lähes päivittäin ja käyttäjät voivat nauttia kirjoista missä ja milloin tahansa joko lukien e-kirjoja tai kuunnellen äänikirjoja.

Elisa Kirjaa voi käyttää monilla laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja lukulaitteilla. Lisäksi palvelun käyttö on mahdollista offline-tilassa, joten kirjoista voi nauttia esimerkiksi matkoilla ilman internetyhteyttä.

Palvelun tilauksen voi perua helposti netissä milloin tahansa, mikäli ei halua jatkaa tilausta ilmaisen kokeilujakson jälkeen. Elisa Kirja on Suomen suurin suomenkielinen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laadukasta kirjallisuutta kaikille kirjojen ystäville.

Valitse sopiva tilauspaketti

Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Mini

Vähemmän kuunteleville ja lukeville.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 45 päivää ilmaiseksiElisa Kirja Premium

Sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 110 tuntia/kk
 • Valikoimassa uutuudet, puhutuimmat kirjahitit ja rakastetut klassikot.
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Elisa kirja on suomalainen ääänikirjapalvelu

Elisa Kirja on kotimainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa suositut äänikirjat ja e-kirjat suomalaisilta ja kansainvälisiltä kirjailijoilta. Palvelu on ollut markkinoilla jo yli 10 vuotta, ja se on kasvanut yhdeksi Suomen suosituimmista digitaalisista äänikirjapalveluista.

Elisa Kirjan valikoima on laaja ja monipuolinen, sisältäen kaikenlaisia kirjoja kaikenikäisille. Valikoimasta löytyy niin jännitystä, dekkareita, romantiikkaa kuin tietokirjojakin. Palvelu tarjoaa myös suuren määrän lastenkirjoja, mikä on erityisen tärkeää, kun halutaan innostaa lapsia lukemaan ja kuuntelemaan tarinoita.

Äänikirjapalvelu toimii kaikilla yleisimmillä älypuhelimilla ja tablet-laitteilla, joten kirjojen lukeminen ja kuuntelu onnistuu missä ja milloin vain. Palvelu on helppokäyttöinen ja käyttöliittymä on suunniteltu niin, että kirjojen löytäminen ja lukeminen onnistuu vaivattomasti.

Elisa Kirjassa on joustava hinnoittelu ja useita erilaisia tilausvaihtoehtoja. Voit valita haluatko kuunnella tai lukea kirjoja rajattomasti vai haluatko rajoitetun määrän kirjoja kuukaudessa. Tilausvaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen tarpeeseen.

Yksi Elisa Kirjan erikoisuus on mahdollisuus ostaa myös yksittäisiä äänikirjoja. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluat vain kokeilla kuunnella äänikirjaa tai kun haluat kokeilla uutta kirjasarjaa ennen maksullisen tilauksen aloittamista.

Kaiken kaikkiaan Elisa Kirja on erinomainen valinta niille, jotka haluavat laajan ja monipuolisen valikoiman suomalaisia ja kansainvälisiä kirjoja, helppokäyttöisen palvelun ja joustavan hinnoittelun. Suomalaisena palveluna Elisa Kirja on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat tukea kotimaista kulttuuria ja kirjallisuutta.

Yli 10 000 kirjaa taskussasi

Elisa Kirja on suomalainen äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja eri genreistä ja eri kielillä. Palveluun on koottu yli 10 000 kirjaa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa. Elisa Kirja on helppo käyttää, ja sen avulla voit pitää suosikkikirjasi mukanasi missä tahansa.

Elisa Kirjan valikoima koostuu suomalaisista ja kansainvälisistä bestsellereistä, klassikoista, elämäkertakirjoista, tietokirjoista ja paljon muusta. Palvelusta löytyy myös laaja valikoima lastenkirjoja, joten lapsetkin voivat löytää paljon kiinnostavaa luettavaa tai kuunneltavaa. Elisa Kirjan valikoima päivittyy jatkuvasti, joten uusia kirjoja tulee tarjolle säännöllisesti.

Elisa Kirja toimii älypuhelimella ja tabletilla. Palvelu on suunniteltu niin, että sen käyttö on helppoa ja selkeää kaikilla laitteilla. Voit ladata kirjoja offline-tilassa, jolloin voit kuunnella tai lukea kirjoja ilman internet-yhteyttä. Lisäksi Elisa Kirjassa on kätevä kirjanmerkintäominaisuus, jonka avulla voit merkitä haluamasi kohdat kirjasta ja jatkaa lukemista tai kuuntelua myöhemmin siitä, mihin jäit.

Palvelu tarjoaa joustavat tilausvaihtoehdot, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit valita esimerkiksi kuukausittaisen tilauksen, joka sisältää rajattoman määrän kirjoja, tai ostaa yksittäisiä äänikirjoja tarpeesi mukaan. Elisa Kirja tarjoaa myös toisinaan opiskelijoille erityiset tilausvaihtoehdot, joiden avulla opiskelu ja lukeminen on entistä edullisempaa.

Elisa Kirja on suomalainen palvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja ja helpon käyttöliittymän. Palvelu sopii kaikille, jotka haluavat lukea tai kuunnella kirjoja missä tahansa ja milloin tahansa.

Hyödynnä Elisa kirjan ilmainen kokeilujakso

Elisa Kirjan tarjoama ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa tutustua äänikirjapalvelun tarjontaan ja kokeilla palvelua ilman sitoutumista. Kokeilujakso kestää yleensä 14-30 päivää, ja sen aikana pääsee käsiksi kaikkiin palvelun ominaisuuksiin ja kirjavalikoimaan.

Kokeilujakson aikana voi ladata ja kuunnella tai lukea niin paljon kirjoja kuin haluaa, ja jos palvelu ei jostain syystä vastaa odotuksia, voi tilauksen perua ennen kokeilujakson päättymistä.

Ilmainen kokeilujakso on erittäin hyödyllinen etenkin niille, jotka ovat ensikertaa tilaamassa äänikirja- tai e-kirjapalvelua. Kokeilujakso antaa mahdollisuuden kokeilla palvelua omassa tahdissa ja löytää itselleen sopivimmat kirjat ja ominaisuudet. Lisäksi kokeilujakso on hyödyllinen niille, jotka ovat jo käyttäneet muita äänikirja- tai e-kirjapalveluita, mutta haluavat tutustua myös Elisa Kirjan tarjontaan.

Elisa Kirjan tarjonta kattaa laajan valikoiman kirjoja eri genreistä ja kielistä. Kirjavalikoima päivittyy jatkuvasti, ja palvelussa on tarjolla niin suosittuja bestsellereitä kuin harvinaisempia helmiäkin. Palvelun käyttö on erittäin helppoa, ja kirjoja voi kuunnella tai lukea useilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla, tietokoneilla ja lukulaitteilla.

Miten ilmainen kokeilujakso toimii?

Elisa Kirja tarjous on voimassa vain palvelun uusille asiakkaille, jotka eivät ole rekisteröityneet palvelun käyttäjäksi aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt ilmaisen 30 päivän mittaisen kokeilujakson, jonka aikana voit tutustu palvelun ominaisuuksiin, lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja.

Äänikirjapalvelun käytön aloittaminen on helppoa ja siinä kuluu aikaa vain noin viisi minuuttia. Rekisteröidy ensin palvelun kotisivuilla ja seuraa palvelun ohjeita vaihe vaiheelta, jonka jälkeen voit ladata maksuttoman sovelluksen esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettiin. Sovellus on saatavilla Android- ja Apple-laitteisiin.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti maksullisena versiona, ellei tilausta ole irtisanottu kesken kokeilujakson. Voit perua tilauksen missä vaiheessa kokeilujaksoa tahansa, jolloin sinulta ei veloiteta palvelun käytöstä mitään. Muista perua tilaus hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä.

Elisa Kirja palvelun kokeilujakson voit irtisanoa helposti kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi oma profiili-sivun kautta. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä. Näin tilauksesi ehditään päättämään ajoissa, eikä sinulta veloiteta maksua.

Elisa Kirja tarjous on erinomainen uusille asiakkaille, mutta jos äänikirjapalvelua ei halua jatkaa kokeilujakson jälkeen maksullisena, tulee tilaus irtisanoa kokeilujakson aikana erikseen. Sama käytäntö on käytössä kaikilla äänikirjapalveluilla, joten tästä syystä 30 päivän mittaista kokeilujaksoa ei kannata jättää käyttämättä.

Näin helppoa Elisa Kirjan käyttöönotto on

Elisa Kirjan käyttöönotto on erittäin helppoa ja nopeaa. Seuraa vain alla olevia ohjeita, ja pääset nauttimaan valtavasta valikoimasta ääni- ja e-kirjoja hetkessä.

 1. Luo tili: Rekisteröidy Elisa Kirjan käyttäjäksi heidän verkkosivuillaan. Täytä pyydetyt tiedot ja luo käyttäjätunnus ja salasana.
 2. Valitse tilaus: Valitse sinulle sopiva tilausvaihtoehto, joka sisältää joko Elisa Kirja -kuukausitilauksen tai yksittäisten kirjojen ostamisen.
 3. Lataa sovellus: Lataa Elisa Kirja -sovellus älypuhelimeesi tai tablettiisi joko App Storesta (iOS-laitteille) tai Google Play -kaupasta (Android-laitteille).
 4. Kirjaudu sisään: Avaa Elisa Kirja -sovellus ja kirjaudu sisään luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
 5. Selaa valikoimaa: Tutustu laajaan ääni- ja e-kirjavalikoimaan, valitse mieleisesi kirjat ja lisää ne omalle kirjastollesi.
 6. Lue ja kuuntele: Voit nyt lukea ja kuunnella kirjoja missä ja milloin vain – jopa offline-tilassa, kun lataat kirjat laitteellesi etukäteen.

Elisa Kirjan käyttöönotto on näin helppoa. Uutena tilaajana sinulla on mahdollisuus kokeilla palvelua ilmaiseksi ensimmäisen 30 päivän ajan, jonka jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa tilaustasi.

Kuuntele ja lue kirjoja missä ja milloin vain

Elisa Kirja palvelun ansiosta saat Suomen suurimman äänikirja ja e-kirja valikoiman älypuhelimeesi tai tablettiisi, jolloin voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja missä vain, myös offline-tilassa. Mikäli et halua jostain syystä käyttää palvelua puhelimellasi tai tabletillasi, voit käyttää palvelua myös lukulaitteella tai tietokoneella.

Rekisteröidy vain palvelun verkkosivuilla, lataa sovellus esimerkiksi puhelimeesi ja rentoudu erinomaisen tarinoiden äärellä valintasi mukaan lukemalla tai kuuntelemalla ääneen luettuja kirjoja. Yhä useampi käyttää palvelua ennen nukkumaan menoa, autossa, junassa, työpaikalla, kuntosalilla, lenkkeillessä ja liikkuessa kaupungilla.

Hyödynnä Elisa Kirja tarjous jo tänään ja aloita ilmainen 30 päivän mittainen kokeilujakso, jolloin pääset heti nauttimaan jatkuvasti kasvavasta kirjavalikoimasta. Palvelun valikoimasta koko perhe löytää varmasti kiinnostavaa ja jännittävää luettavaa ja kuunneltavaa, joka on myös erinomaista vaihtelua lapsille erilaisten pelien sijaan.

Äänikirjapalvelun valikoimassa on tuhansia teoksia kaiken ikäisille kuuntelijoille ja lukijoille. Erinomaisen palvelusta tekee jatkuvasti päivittyvä valikoima ja se, ettei palvelun käyttö ole milloinkaan sidottu vain yhteen paikkaan. Koko perhe voi lukea ja kuunnella ääneen luettua kirjaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Elisa Kirja palvelun avulla voit milloin vain sukeltaa kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästä rikkaampaa ja opettaa uutta. Vaikka palvelua ei ole mahdollista käyttää ilman internet-yhteyttä, voit helposti ladata teoksia valmiiksi puhelimen tai tabletin muistiin, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa.

Helppokäyttöinen, monipuolinen ja ilmainen sovellus

Elisa Kirjan sovellus on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen, joka sopii kaikenikäisille käyttäjille. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, joten sen käyttöön ei tarvita erityistä teknistä osaamista. Kaikki toiminnot ovat helposti löydettävissä ja käytettävissä muutamalla napin painalluksella.

Sovelluksessa on myös monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät lukukokemuksesta entistäkin miellyttävämmän. Esimerkiksi Elisa Kirjan äänikirjoja voi kuunnella joko suoratoistona tai ladata ne offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella ilman internetyhteyttä. Lisäksi sovelluksessa on mahdollisuus säätää ääninopeutta ja -korkeutta, jolloin käyttäjät voivat kuunnella kirjoja omalla tavallaan.

Elisa Kirjan sovelluksessa on myös mahdollisuus käyttää lukemista helpottavia toimintoja, kuten tekstin suurentamista ja värin muuttamista. Tämä on erityisen hyödyllistä niille käyttäjille, jotka tarvitsevat apua lukemisessa esimerkiksi näkövammojen vuoksi.

Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille ja se on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupoista. Elisa Kirjan palvelu ei ole saatavilla selainpohjaisena, joten kirjoja ei voi lukea tai kuunnella tietokoneella.

Elisa Kirjan sovellus on erinomainen valinta niille, jotka haluavat helppokäyttöisen ja monipuolisen äänikirja- ja e-kirjapalvelun. Sovellus tekee lukukokemuksesta miellyttävän ja mahdollistaa kirjojen nauttimisen missä tahansa ja milloin tahansa.

Elisa Kirja tarjoaa äänikirjat ja e-kirjat kaikenikäisille

Elisa Kirja äänikirjapalvelu tarjoaa laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille. Palvelusta löytyy lukemista niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, ja kirjojen kattava valikoima takaa sen, että jokainen löytää varmasti jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa.

Elisa Kirjan e-kirjavalikoima kattaa kaunokirjallisuuden, tietokirjat, oppikirjat, sarjakuvat ja paljon muuta. Äänikirjavalikoima on myös laaja ja sisältää niin suomalaisia kuin ulkomaisiakin teoksia. Lisäksi palvelusta löytyy suuri valikoima, josta voit halutessasi ostaa yksittäisiä ääni- tai e-kirjoja.

Elisa Kirja on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja selkeäksi, jotta asiakkaat voivat nauttia kirjojen lukemisesta tai kuuntelemisesta mahdollisimman vaivattomasti. Sovellus toimii useilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, joten kirjoja voi lukea tai kuunnella missä ja milloin tahansa.

Elisa Kirja tarjoaa myös joustavat tilausvaihtoehdot ja hinnoittelun. Asiakkaat voivat valita juuri heille sopivan tilausvaihtoehdon, joka vastaa heidän lukemisen tai kuuntelemisen tarpeitaan. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden kokeilla palvelua ilmaiseksi ennen maksullista tilausta.

Kaiken kaikkiaan Elisa Kirja on monipuolinen ja laadukas palvelu, joka tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja kirjojen ystäville.

Tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu – Joustavat vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen

Elisa Kirja tarjoaa asiakkailleen joustavia tilausvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja lukumääriin. Tilausvaihtoehdot ovat hinnoiteltu kohtuullisesti ja tarjoavat paljon vastinetta rahalle. Palvelu tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa: Mini ja Premium.

Mini-vaihtoehto sopii henkilöille, jotka eivät välttämättä käytä palvelua päivittäin tai kuuntelevat/lukevat vähemmän kirjoja. Tämä vaihtoehto tarjoaa 20 tuntia kuukaudessa ja sen hinta on 9,99 €/kk.

Premium-vaihtoehto puolestaan sopii henkilöille, jotka haluavat käyttää palvelua aktiivisesti ja kuunnella/lukea enemmän kirjoja kuukaudessa. Tämä vaihtoehto tarjoaa 110 tuntia kuukaudessa ja sen hinta on 16,99 €/kk.

Uusille asiakkaille on tarjolla myös ilmainen kokeilujakso, jonka aikana palvelua voi testata ennen maksullisen tilauksen tekemistä. Kokeilujakso kestää yleensä 14-30 päivää ja sen aikana asiakas voi käyttää palvelua ilmaiseksi ilman sitoumuksia.

Elisa Kirja on kotimainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja kaikenikäisille. Palvelu on helppokäyttöinen ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kirjojen kuuntelemiseen ja lukemiseen. Joustavat tilausvaihtoehdot mahdollistavat palvelun käytön tarpeiden mukaan ja ilmaiset kokeilujaksot houkuttelevat uusia asiakkaita kokeilemaan palvelua ennen sen varsinaista käyttöönottoa.

Voit myös ostaa yksittäisiä kirjoja Elisa Kirjasta

Elisa Kirjasta on mahdollista ostaa yksittäisiä kirjoja, vaikka palvelun tilaaminen koko kirjavalikoiman käyttöön onkin yleisempi vaihtoehto. Jos haluat lukea tai kuunnella vain tiettyä kirjaa, voit ostaa sen Elisa Kirjan kautta ilman, että sinun tarvitsee tilata koko palvelua.

Kirjan ostaminen Elisa Kirjasta on helppoa. Kun olet löytänyt haluamasi kirjan palvelun valikoimasta, voit klikata ”Osta” -painiketta ja kirja lisätään ostoskoriisi. Tämän jälkeen voit joko jatkaa ostosten tekemistä ja lisätä muita kirjoja ostoskoriisi tai siirtyä kassalle.

Kassalla voit tarkastaa tilauksesi ja maksaa sen verkkomaksulla. Kun maksu on suoritettu, voit ladata kirjan itsellesi. E-kirjat ovat ladattavissa suoraan laitteellesi ja äänikirjat ovat suoratoistettavia Elisa Kirjan mobiilisovelluksessa tai verkkosivuilla.

Kirjojen hinnat vaihtelevat ja ne näkyvät selkeästi kunkin kirjan kohdalla palvelussa. Elisa Kirjan valikoimassa on sekä uusia että vanhempia kirjoja, ja erilaisia tarjouksia ja alennuksia on saatavilla aika ajoin.

Yksittäisten kirjojen ostaminen Elisa Kirjasta voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluat lukea tai kuunnella vain yhtä kirjaa etkä tarvitse koko palvelua. Palvelun koko kirjavalikoima on kuitenkin erittäin laaja ja monipuolinen, joten sen tilaaminen voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia useammista kirjoista.

Kuukausitilaus vai yksittäiset kirjat?

Kuukausitilaus Elisa Kirjaan tai yksittäisten kirjojen ostaminen riippuu omasta lukutottumuksesta ja siitä, kuinka paljon kirjoja haluaa lukea tai kuunnella. Jos luet tai kuuntelet useita kirjoja kuukaudessa, kuukausitilaus voi olla edullisempi vaihtoehto. Kuukausitilauksella pääset käsiksi Elisa Kirjan laajaan kirjavalikoimaan ja voit lukea tai kuunnella niin monta kirjaa kuin haluat kuukauden aikana.

Jos taas haluat lukea tai kuunnella vain muutaman kirjan kuukaudessa, yksittäisten kirjojen ostaminen voi olla järkevämpää ja edullisempaa. Yksittäisten kirjojen ostaminen sopii myös silloin, kun haluat lukea tai kuunnella vain tiettyä kirjaa etkä tarvitse koko palvelua. Kirjojen hinnat vaihtelevat, joten on hyvä vertailla hintoja ennen ostopäätöstä.

Elisa Kirjan kuukausitilauksen etuna on myös se, että voit lukea tai kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa ilman, että sinun tarvitsee ostaa jokainen kirja erikseen. Palveluun kuuluu myös mahdollisuus luoda oma kirjahylly, johon voit tallentaa suosikkikirjasi ja jatkaa kesken jääneitä lukukokemuksia. Palveluun voi tutustua myös ilmaisella kokeilujaksolla, joka antaa hyvän käsityksen palvelusta ja sen käyttömahdollisuuksista.

Elisa Kirja lahjakortit: Anna lukuelämyksiä lahjaksi

Kirjojen maailma on täynnä loputtomia seikkailuja, salaisuuksia ja tietoa. Jokainen sivu kätkee taakseen tarinoita, jotka voivat viedä meidät kauas pois arjesta ja antaa meille uusia näkökulmia elämään. Tässä digitaalisessa aikakaudella, Elisa Kirja lahjakortti on ihanteellinen tapa jakaa tämä maaginen kokemus ystävien ja perheen kanssa.

Elisa Kirja lahjakortti on sekä helppo että ekologinen lahjavaihtoehto. Koska kaikki on saatavilla digitaalisessa muodossa, painetun materiaalin tarve vähenee, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Tämän lisäksi lahjakortin saaja voi sukeltaa Elisa Kirjan monipuoliseen ääni- ja e-kirjavalikoimaan. Olipa heidän mielenkiintonsa sitten romaaneissa, tietokirjallisuudessa tai jossain spesifisessä genressä, heillä on vapaus valita ja nauttia kirjoista omien mieltymystensä mukaan.

Yksi lahjakortin hienoimmista ominaisuuksista on sen toimitustapa. Sen voi lähettää suoraan lahjansaajan sähköpostiin, mikä tarkoittaa, että voit antaa lahjan minne tahansa maailmassa oletkaan. Se on erinomainen tapa yllättää ystävä tai sukulainen, joka asuu kaukana. Ja koska lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä, lahjansaajalle jää runsaasti aikaa tehdä valintojaan ja sukeltaa haluamiinsa tarinoihin.

Jos haluat antaa jotain konkreettista tai haluat antaa useampia lahjakortteja kerralla, Elisa Kirja tekee yhteistyötä GoGiftin kanssa, jonka kautta voit tilata fyysisiä lahjakortteja. Tämä tarjoaa lisävaihtoehtoja lahjan antamiseen ja tekee kokemuksesta vieläkin henkilökohtaisemman.

Elisa Kirja lahjakortti on nykyaikainen ja järkevä tapa jakaa rakkautesi kirjallisuuteen ja antaa toisille mahdollisuus löytää uusia maailmoja ja kokemuksia lukemisen kautta.

Miten Elisa Kirja tilaus irtisanotaan?

Elisa Kirja tilaus jatkuu aina automaattisesti ilmaisen kokeilujakson päättyessä, jos tilausta ei ole peruttu kesken kokeilujakson. Tilauksen peruminen onnistuu tarvittaessa muutamassa minuutissa ja se on tehty huomattavasti helpommaksi kuin monissa muissa vastaavanlaisissa äänikirjapalveluissa tällä hetkellä.

Mikäli huomaat kesken ilmaisen kokeilujakson, ettet halua jatkaa palvelun käyttöä maksullisena versiona, irtisano tilaus mahdollisimman nopeasti tai ainakin hyvissä ajoin ennen kokeilujakson päättymistä. Mikäli et irtisano tilausta ajoissa tai ennen kokeilujakson päättymistä, muuttuu tilaus maksulliseksi automaattisesti.

Elisa Kirja palvelun tilauksen voit irtisanoa kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja siirtymällä kohtaan profiili, jossa voit perua kokeilujakson ja maksullisen tilauksen. Voit perua palvelun käytön muutamassa minuutissa. Jos käytössäsi on maksullinen versio, saat käyttää palvelua maksetun jakson loppuun saakka.

Tarvittaessa Elisa Kirja palvelun asiakaspalvelu on varmasti valmis auttamaan, jos et syystä tai toisesta onnistu perumaan tilausta. Useimmat palvelut lähettävät vielä erillisen vahvistuksen palvelun käytön lopettamisesta sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi.

Vaikka irtisanot tilauksen, siitä huolimatta tunnuksesi jäävät palvelun muistiin, joten voit milloin vain palata käyttämään palvelua ilman erillistä rekisteröitymistä. Voit helposti tarvittaessa palata suoratoistopalvelun käyttäjäksi kirjautumalla palveluun tunnuksillasi ja aktivoida tilauksesi uudelleen.

Elisa Kirja vs kilpailijat – Mitä erottaa Elisa Kirjan muista palveluista?

Kun vertaillaan Elisa Kirjaa muihin suosittuihin äänikirja- ja e-kirjapalveluihin kuten BookBeat, Storytel, Nextory ja Podit, voidaan huomata useita eroja ja vahvuuksia.

Elisa Kirjan suurin vahvuus on sen suomalaisuus. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman suomenkielisiä kirjoja, ja sen käyttöliittymä on suunniteltu erityisesti suomalaisille käyttäjille. Elisa Kirja tuntee hyvin suomalaisten lukijoiden tarpeet ja mieltymykset. Palvelu tarjoaa myös laajan valikoiman suomalaisia kirjoja.

Lisäksi palvelu tarjoaa kilpailukykyiset tilausvaihtoehdot, joissa on joustavat vaihtoehdot eri käyttäjäryhmille.

Vaikka Elisa Kirja onkin erittäin vahva suomalaisilla markkinoilla, sen tarjoamat kansainväliset kirjavalikoimat eivät välttämättä ole yhtä laajat kuin kilpailijoillaan. Tämä voi olla haittapuoli, jos etsii erityisesti englanninkielisiä kirjoja.

Elisa Kirja erottuu kilpailijoistaan edullisella hinnallaan, suurella suomenkielisellä kirjavalikoimallaan sekä helppokäyttöisellä käyttöliittymällään. Ilmainen kokeilujakso antaa lisäksi mahdollisuuden tutustua palveluun riskittömästi.

Kaikilla palveluilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja valinta riippuu käyttäjän henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista.

Elisa Kirja kokemuksia

Testaustiimimme on kokeillut Elisa Kirja palvelun tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, jonka aikana palvelua saa käyttää 30 päivän ajan samoin kuin maksullinen versio olisi käytössä. Testaustiimimme totesi testin lopuksi, että palvelu on kaikin puolin erinomainen ja kirjavalikoima on yllättävän laaja sekä monipuolinen.

Elisa Kirja palvelun aloittaminen oli helppoa ja aikaa siihen kului arviolta noin viisi minuuttia. Kaikki alkoi rekisteröitymisellä palvelun verkkosivuilla, jonka jälkeen täytyi vain ladata maksuton sovellus esimerkiksi tablettiin tai älypuhelimeen. Testissä selvisi, että sovellusta oli helppo käyttää puhelimella ja tabletilla.

Ilmainen kokeilujakson oli erinomainen ja sellaista tarjoaa lähes kaikki vastaavat palvelut. Sen ansiosta kynnys kokeilla palvelua on huomattavasti pienempi ja ilmaisesta versiosta huolimatta käytössä oli täysin samat ominaisuudet kuin maksullisessa versiossa, joka on tietenkin erinomainen asia.

Testaustiimimme antoi negatiivista palautetta ainoastaan tilauspakettien määrästä, joita oli silloin saatavilla vain yksi. Elisa Kirja on kuitenkin viimeisien tietojemme mukaan tiedottanut tulevasta muutoksesta, joka koskee juuri tilausvaihtoehtoja. Tulevaisuudessa tilauspaketteja tulee olemaan kaksi vaihtoehtoa.

Muilta osin testaustiimimme mukaan yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt vain hyviä Elisa Kirja kokemuksia, joka kertoo tietenkin hyvästä ja kokeilemisen arvoisesta palvelusta. Kiitosta kerää erityisesti suuri valikoima, helppokäyttöinen sovellus ja tietenkin se, että palvelua on mahdollista käyttää puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Elisa Kirja?

Elisa Kirja on suomalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja. Palvelussa on yli 10 000 kirjaa suomeksi ja muilla kielillä.

Voiko Elisa Kirjaa käyttää millä tahansa laitteella?

Äänikirjapalvelu toimii useimmilla laitteilla, kuten tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on saatavilla myös iOS- ja Android-sovelluksena.

Kuinka paljon palvelun käyttö maksaa?

Elisa Kirjan hinta riippuu valitusta tilausvaihtoehdosta. Mini-tilaus sisältää 20 tuntia kuukaudessa ja maksaa 9,99 €/kk, kun taas Premium-tilauksessa on käytettävissä 110 tuntia kuukaudessa hintaan 16,99 €/kk. Uusille asiakkaille on tarjolla maksuton kokeilujakso.

Voiko Elisa Kirja -palvelusta ladata kirjoja offline-tilaan?

Kyllä, palvelusta voi ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin kirjaa voi lukea tai kuunnella ilman verkkoyhteyttä.

Miten voin perua Elisa Kirja -tilauksen?

Elisa Kirja -tilauksen voi peruuttaa helposti omalta tililtä käsin. Tämä onnistuu kirjautumalla sisään Elisa Kirja -palveluun ja valitsemalla Omat tilaukset. Sieltä käyttäjä voi peruuttaa tilauksen haluamallaan tavalla.

Äänikirjat.com
Logo