Podit

Podit on uusi suomalainen äänikirjapalvelu, joka keskittyy tarjoamaan parhaita business-podcasteja ja -äänikirjoja käyttäjilleen.

Valikoimassa äänikirjoja Suomen johtavilta kustantamoilta, Podit® Originals -podcasteja yksinoikeudella, sekä julkisesti saatavilla olevia podcasteja.

Podit on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia uutta liikemaailmasta.

Palvelu yhdistää parhaat asiasisällöt Suomesta ja maailmalta yhdelle alustalle, mikä helpottaa käyttäjien arkea ja tuo uusia näkökulmia liiketoimintaan.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi

Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
Kokeile 14 päivää ilmaiseksi
0€

Valitse sopiva tilauspaketti

Kuukausitilaus
Kuukausitilaus
14,99€/kk
Vuositilaus
Vuositilaus
99,99€/v

Onko Podit äänikirjapalvelu?

Podit on suomalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman asiasisältöjä, äänikirjoja, podcasteja ja muita äänisisältöjä yhdellä kätevällä alustalla. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää ja nauttia laadukkaista sisällöistä missä ja milloin tahansa, ilman tarvetta perinteisille kirjoille tai fyysisille tallenteille.

Palvelu tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotta jokainen käyttäjä voi valita juuri itselleen sopivan vaihtoehdon. Palvelun tilausvaihtoehdot ovat kuukausitilaus, joka maksaa 14,99 euroa kuukaudessa ja vuositilaus, joka maksaa ilman alennuksia 99,99 euroa vuodessa. Uudet asiakkaat voivat kokeilla palvelua ensin ilmaiseksi.

Podit® Originals -podcastit ovat yksinoikeudella palvelussa kuunneltavissa olevia podcasteja, jotka ovat suunniteltu ja tuotettu vain kyseisen äänikirjapalvelun käyttäjille. Nämä podcastit tarjoavat mielenkiintoisia tarinoita ja sisältöjä, jotka eivät ole saatavilla muualta.

Podit äänikirjapalvelun käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja selkeäksi, jotta sisältöjen selailu ja löytäminen onnistuu helposti. Palvelussa on myös mahdollisuus luoda omia soittolistoja ja merkitä suosikkisisällöt, jotta niiden löytäminen onnistuu nopeasti.

Äänikirjapalvelu on suunnattu kaikille, jotka haluavat kuunnella mielenkiintoisia tarinoita, oppia uutta ja pysyä ajan tasalla eri aihealueista. Palvelu sopii niin yksityishenkilöille kuin yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen korkealaatuista ja informatiivista sisältöä.

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia korkealaatuisista äänisisällöistä missä ja milloin tahansa, ilman tarvetta perinteisille kirjoille tai fyysisille tallenteille. Palvelun laaja valikoima äänikirjoja, podcasteja ja muita sisältöjä, helppo käyttöliittymä ja joustava hinnoittelu tekevät palvelusta erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla eri aihealueista ja nauttia mielenkiintoisista tarinoista.

Äänikirjapalvelu tarjoaa nykyaikaisen tavan nauttia tarinoista

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa nykyaikaisen tavan nauttia tarinoista monipuolisesti ja vaivattomasti. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen pääsyn laajaan valikoimaan äänikirjoja, jotka ovat saatavilla kuunneltavaksi milloin tahansa ja missä tahansa, kun vain oma aikataulu sen sallii. Äänikirjat voivat olla hyvä valinta niille, jotka haluavat nauttia kirjoista liikkeellä ollessaan tai esimerkiksi rentoutuessaan kotona.

Podit tarjoaa käyttäjilleen myös mahdollisuuden kuunnella podcasteja, joten palvelu sopii erinomaisesti myös niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla mielenkiintoisista aiheista tai nauttia mielenkiintoisista keskusteluista tai haastatteluista. Podcastit ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja tarjoavat mielenkiintoisia sisältöjä monenlaisiin aiheisiin liittyen.

Palvelussa äänikirjojen ja podcastien lisäksi on saatavilla myös muita Podit® Originals -podcast sisältöjä. Näiden sisältöjen avulla palvelun käyttäjät voivat monipuolistaa kuuntelukokemustaan ja löytää uusia mielenkiintoisia sisältöjä.

Podit äänikirjapalvelun käyttäminen on myös erittäin helppoa ja vaivatonta. Palvelu toimii ilmaisella sovelluksella, joten käyttäjät voivat kuunnella sisältöjä suoraan puhelimen tai tabletin kautta tai ladata ne kuunneltavaksi offline-tilassa omalle laitteelleen.

Äänikirjapalvelun tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu ovat myös joustavia, joten käyttäjät voivat valita itselleen sopivimman vaihtoehdon tarpeidensa ja budjettinsa mukaan. Palvelussa on myös mahdollisuus hyödyntää ilmaista kokeilujaksoa, jotta käyttäjät voivat testata palvelua ennen maksullisen tilauksen tekemistä.

Podit äänikirjapalvelu on nykyaikainen ja monipuolinen vaihtoehto perinteisille kirjoille ja tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden nauttia mielenkiintoisista tarinoista milloin ja missä tahansa. Palvelun laaja valikoima äänikirjoja, podcasteja ja muita sisältöjä, helppo käyttöliittymä ja joustava hinnoittelu tekevät äänikirjapalvelusta houkuttelevan vaihtoehdon monille lukemisesta ja tarinoiden kuuntelusta kiinnostuneille.

Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat

Podit on uusi business-äänien alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman parhaita business-podcasteja ja -äänikirjoja. Tämä tarkoittaa, että voit nyt löytää kaiken mitä tarvitset menestyäksesi liiketoimintamaailmassa yhdestä paikasta.

Podit Originals -sarjassa voit kuunnella yksinoikeudella tuotettuja podcasteja, joissa käsitellään ajankohtaisia aiheita ja haastatellaan merkittäviä henkilöitä liiketoiminnan, politiikan ja kulttuurin saralta. Näihin podcasteihin kuuluu esimerkiksi seuraavia aihealueita, kuten hyvinvointia, terveyttä ja stressinhallintaa, sekä aiheita, jossa keskustellaan liiketoiminnan ajankohtaisista aiheista.

Äänikirjapalvelu on tunnettu siitä, että se tarjoaa myös laajan valikoiman business-äänikirjoja, jotka kattavat kaiken yritysmaailman kuumista aiheista, kuten johtajuudesta, markkinoinnista, rahoituksesta ja strategioista.

Palvelun valikoimassa on myös julkisesti saatavilla olevia podcasteja, jotka käsittelevät business-aiheita. Näihin kuuluu esimerkiksi teoksia, jossa haastatellaan eri alojen yrittäjiä ja kuullaan heidän kokemuksiaan liiketoiminnan käynnistämisestä ja kasvattamisesta.

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää sovellusta kaikilla laitteilla, joten voit kuunnella suosikkisisältöjäsi missä ja milloin tahansa. Sovellus on helppo käyttää ja sisältää monia käteviä ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden luoda soittolistoja ja ladata sisältöjä offline-tilassa.

Äänikirjapalvelu on täydellinen ratkaisu kaikille, jotka haluavat oppia uutta ja pysyä ajan tasalla yritysmaailman ajankohtaisista aiheista. Löydät varmasti juuri sinua kiinnostavat podcastit ja äänikirjat Podit -alustalta.

Näin tilaat tiimillesi Poditin

Poditin tilaaminen tiimillesi on helppoa ja kätevää. Voit joko tilata suoraan tiimiläisillesi Podit -tilit tai antaa heille lahjakortin palveluun.

Suora tilaus

Suora tilaus onnistuu tilaamalla haluamasi määrä Podit -tilejä ja lisäämällä tilauksen käyttäjien sähköpostiosoitteet suoraan tilaukseen. Tiimiläisesi saavat tämän jälkeen sähköpostiviestillä kirjautumisohjeet Poditin käyttöön. Voit myös toimittaa meille erillisen tiedoston sähköpostiosoitteilla.

Lahjakortti

Lahjakortti on hyvä vaihtoehto, jos haluat antaa tiimiläisillesi joustavuutta Poditin käytön aloittamiseen. Lahjakortin tilaus onnistuu helposti verkkokaupasta ja saat lahjakorttikoodit sähköpostitse. Lahjakorttikoodin avulla tiimiläisesi voivat aloittaa Poditin käytön veloituksetta ja kirjautua palveluun antamalla credit- tai debit-kortin tiedot.

Voit valita lahjakortin keston 1-12 kuukaudeksi. Näin tiimiläisesi voivat käyttää Podit -palvelua juuri haluamansa ajan verran.

Miksi valita Podit äänikirjapalvelu?

Podit äänikirjapalvelu on loistava vaihtoehto perinteisille kirjoille, sillä se tarjoaa käyttäjilleen helpon tavan nauttia mielenkiintoisista tarinoista milloin ja missä tahansa. Alla on muutamia syitä, miksi kannattaa valita kyseinen äänikirjapalvelu:

  1. Laaja valikoima sisältöjä: Podit äänikirjapalvelussa on laaja valikoima äänikirjoja, podcasteja ja muita sisältöjä, joten jokainen löytää varmasti mielenkiintoista kuunneltavaa.
  2. Uusi ja nykyaikainen alusta: Podit äänikirjapalvelu on uusi ja nykyaikainen alusta, joka tarjoaa käyttäjilleen helpon ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän.
  3. Joustava hinnoittelu: Podit äänikirjapalvelun hinnoittelu on joustava, ja käyttäjät voivat valita itselleen sopivan tilausvaihtoehdon.
  4. Suomalainen palvelu: Podit äänikirjapalvelu on suomalainen palvelu, joka tukee suomalaista sisältötuotantoa.
  5. Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat: Podit äänikirjapalvelussa on tarjolla parhaat business-podcastit ja -äänikirjat, joista voi ammentaa arvokasta tietoa ja inspiraatiota omiin projekteihin ja työtehtäviin.

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa monipuolisen valikoiman sisältöjä, helpon käyttöliittymän, joustavan hinnoittelun ja suomalaisen palvelun. Lisäksi se tarjoaa parhaat business-podcastit ja -äänikirjat, jotka ovat erinomainen tapa saada uusia ideoita ja tietoa oman työn kehittämiseen.

Kuuntele missä vain – Podit on käytettävissä kaikilla laitteilla

Podit on äänikirjapalvelu tarjoaa käyttäjilleen helpon ja monipuolisen tavan nauttia mielenkiintoisista tarinoista missä ja milloin vain. Poditilla on laaja valikoima äänikirjoja, podcasteja ja muita sisältöjä, jotka käyttäjät voivat helposti kuunnella omilla laitteillaan.

Podit on suunniteltu modernille kuulijalle, joka haluaa kuunnella tarinoita, oppia uutta ja kehittää itseään, mutta samalla pysyä ajantasalla omassa kiireisessä elämässään. Palvelu on suunnattu erityisesti business- ja ammattikäyttöön, ja sisältää runsaasti alan johtavien asiantuntijoiden kirjoja ja podcasteja.

Äänikirjapalvelu on käytettävissä kaikilla laitteilla, kuten älypuhelimilla ja tableteilla, joten käyttäjät voivat kuunnella suosikkisisältöjään missä ja milloin tahansa. Palvelu toimii myös offline-tilassa, joten käyttäjät voivat kuunnella sisältöjä ilman internetyhteyttä, esimerkiksi matkoilla tai lenkillä.

Podit-äänikirjapalvelun tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit aloittaa kuuntelemisen vain muutamassa minuutissa. Tilaa palvelu siirtymällä äänikirjapalvelun sivustolle ja luo itsellesi tili syöttämällä sähköpostiosoitteesi sekä debit- tai credit-korttitietosi. Voit valita haluamasi tilausvaihtoehdon, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Lataa Podit-sovellus Google Play Storesta tai Applen App Storesta ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla. Voit myös käyttää palvelua suoraan selaimella siirtymällä osoitteeseen https://app.podit.fi. Äänikirjapalvelun avulla voit nauttia laadukkaista podcasteista ja äänikirjoista missä ja milloin tahansa. Valitse haluamasi sisältö ja aloita kuuntelu.

Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa siirtymällä tilisi asetuksiin ja valitsemalla tilauksen lopettamisen laskutuskauden loppuun. Muista, että voit käyttää palvelua ilmaiseksi rajoitetun ajan kokeilujakson aikana, joten voit tutustua Podit-äänikirjapalveluun ilman riskiä.

Kuuntele ilmaiseksi hyödyntämällä maksuton kokeilujakso

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa uusille asiakkailleen ilmaisen kokeilujakson, joka on loistava tapa tutustua palvelun monipuoliseen sisältöön ja sen käyttöliittymään. Ilmainen kokeilujakso on kestoltaan yleensä noin 14 päivää, jonka aikana käyttäjä voi kuunnella rajattomasti äänikirjoja ja podcasteja, ja kokea kaikki palvelun ominaisuudet täysin maksutta.

Ilmaisen kokeilujakson avulla käyttäjät voivat tutustua äänikirjapalvelun laajaan valikoimaan äänikirjoja ja podcasteja, jotka kattavat monia eri aihealueita kuten bisnes, henkilökehitys, teknologia ja terveys. Palvelu tarjoaa myös yksinoikeudella tuotettuja Podit Originals -podcasteja, joita ei ole saatavilla missään muussa äänikirjapalvelussa.

Ilmaisen kokeilujakson avulla käyttäjät voivat myös kokea palvelun käyttöliittymän, joka on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi. Podit äänikirjapalvelu on käytettävissä kaikilla laitteilla, ja sen sovellus on saatavilla sekä Google Play- että App Storesta. Käyttäjät voivat kuunnella äänikirjoja ja podcasteja suoraan sovelluksessa, ja lisätä niitä omalle soittolistalleen.

Kokeilujakson aikana käyttäjät voivat myös testata palvelun muita ominaisuuksia, kuten äänikirjojen lataamista offline-tilaan, jolloin niitä voi kuunnella ilman internet-yhteyttä. Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden kuunnella kirjoja nopeutetussa tai hidastetussa tilassa, mikä on hyödyllistä, jos haluaa kuunnella kirjoja esimerkiksi nopeammin.

Kun kokeilujakso päättyy, käyttäjä voi päättää, haluaako jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tilaajana. Podit äänikirjapalvelu tarjoaa useita erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Tilauksen voi perua milloin tahansa, joten käyttäjä voi halutessaan käyttää palvelua vain rajoitetun ajan, tai pitkäkestoisesti.

Äänikirjapalvelun tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu

Podit äänikirjapalvelulla on kaksi erilaista tilausvaihtoehtoa, jotka sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin. Tilausvaihtoehdot ovat kuukausitilaus ja vuositilaus. Molemmat vaihtoehdot sisältävät ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla voit testata palvelua ennen sitoutumista.

Kuukausitilauksen hinta on 14,99 euroa kuukaudessa, ja se sisältää 14 vuorokauden ilmaisen kokeilujakson. Kuukausitilauksen avulla voit kuunnella rajattomasti podcasteja ja äänikirjoja sekä käyttää muita palvelun tarjoamia ominaisuuksia. Kuukausitilauksen suurin etu on sen joustavuus, koska voit lopettaa tilauksen koska tahansa ilman pidempiä sitoumuksia.

Toinen vaihtoehto on vuositilauksen, joka maksaa 99,99 euroa vuodessa. Tämä tilausvaihtoehto tarjoaa samat edut kuin kuukausitilaus, mutta sen suurin etu on sen alhainen hinta. Vuositilauksen avulla voit säästää rahaa pidemmällä aikavälillä, sillä sen hinta on huomattavasti halvempi kuin kuukausitilauksen hinta. Vuositilauksen voi maksaa kerrallaan, eikä sitä tarvitse uusia joka kuukausi.

Podit alusta tarjoaa myös erilaisia kampanjoita ja tarjouksia tilaajilleen, joten kannattaa seurata palvelun verkkosivuja ja somekanavia, jotta pysyy ajan tasalla mahdollisista alennuksista ja tarjouksista.

On huomattava, että Podit veloittaa kuukausi- tai vuositilauksen automaattisesti käyttäjän valitsemalta maksukortilta joka kuukausi tai vuosi. Tilauksen voi kuitenkin peruuttaa milloin tahansa, jolloin veloitus loppuu tilausjakson lopussa.

Podit äänikirjapalvelu tarjoaa myös ilmaisen tilin, jolla voi käyttää palvelun ilmaisia podcasteja ja muita julkisia sisältöjä. Tämä ilmainen tili ei kuitenkaan sisällä rajatonta pääsyä palvelun kaikkiin ominaisuuksiin, kuten kuukausi- ja vuositilaukset.

Miten Poditin tilaus maksetaan?

Podit on äänialusta, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman laadukkaita business-podcasteja ja -äänikirjoja. Palvelun käyttäminen edellyttää tilauksen tekemistä ja maksamista debit- tai credit-kortilla. Tilaus voidaan tehdä kuukausi- tai vuosimaksullisena, jolloin vuosimaksu on aina hieman edullisempi.

Käyttäjä voi valita haluamansa tilausmuodon ja aloittaa tilauksen jälkeen ilmaisen kokeilujakson, jonka kesto vaihtelee tilaushetkestä riippuen. Ilmaisjakso antaa käyttäjälle mahdollisuuden tutustua palveluun ja sen tarjontaan ennen varsinaisen tilauksen aloittamista.

Tilaus jatkuu automaattisesti ilmaisjakson päättymisen jälkeen, ja maksu veloitetaan syöttämältäsi maksukortilta joko kuukausi- tai vuosittain. Mikäli haluat peruuttaa tilauksen, voit tehdä sen milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti. Tilauksen peruuttaminen onnistuu helposti kirjautumalla palveluun osoitteessa https://app.podit.fi ja valitsemalla oikeasta ylälaidasta Kirjaudu.

Podit on noussut nopeasti suosituksi äänialustaksi liike-elämän ammattilaisten keskuudessa, ja sen kautta on mahdollista löytää korkeatasoisia ja ajankohtaisia sisältöjä eri liiketoiminnan osa-alueilta. Palvelun avulla voi kehittää omaa osaamistaan ja pysyä ajan tasalla liiketoiminnan uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Onko Podit suomalainen äänikirjapalvelu?

Podit on täysin suomalainen podcast- ja äänikirjapalvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita sisältöjä niin suomalaisilta kuin ulkomaisilta tekijöiltä. Palvelu on kehitetty vastaamaan kasvavaan tarpeeseen laadukkaista ja ajankohtaisista asiasisällöistä, joita voi kuunnella helposti ja joustavasti mistä ja milloin tahansa.

Palvelun takana on Podit Oy niminen suomalainen startup-yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Helsingin Mannerheimintiellä Valo Work & Hotel -tilassa. Yrityksen sijoittajina on joukko merkittäviä liike-elämän vaikuttajia, mikä korostaa palvelun sitoutumista kotimaiseen liike-elämään.

Palvelun käyttäjät voivat tutustua kattavaan valikoimaan erilaisia podcasteja ja äänikirjoja eri aihepiireistä, kuten johtamisesta, markkinoinnista, myynnistä, tietoturvasta ja yritysvastuusta. Podit Originals -podcastit tarjoavat mielenkiintoisia keskusteluja ja haastatteluja eturivin business-ihmisten kanssa.

Podit tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden testata palvelua ilmaiseksi kokeilujakson ajan, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta ennen ilmaisjakson päättymistä. Tilauksen peruuttaminen onnistuu helposti käyttäjän tiliasetuksista, ja laskutuskausi jatkuu maksujakson loppuun asti.

Palvelun helppokäyttöinen ja selkeä käyttöliittymä tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan löytää kiinnostavia podcasteja ja äänikirjoja eri aihepiireistä. Podit palvelun laaja valikoima ja suomalainen alkuperä tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asiasisällöistä.

Onko mahdollista tilata Podit palvelu yritykselle?

Podit palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden yrityksille tilata palvelu useammalle henkilölle. Yritykset voivat tilata palvelun henkilökunnalleen ja palvelu tarjoaa myös alennuksia yrityksille, jotka tilaavat useamman liittymän.

Yrityksen henkilökunnalle suunnattu Podit palvelu sisältää laajan valikoiman asiasisältöisiä podcasteja ja tietoäänikirjoja, jotka voivat auttaa henkilökuntaa kehittämään taitojaan ja oppimaan uutta työtehtäviensä hoitamiseksi.

Palvelun tilaus voi kuulua yrityksen normaaliin liiketoiminnan kuluihin, jos palvelun sisältö on tarpeellista henkilökunnan työtehtävien hoitamiseksi. Tämä kannattaa varmistaa oman yrityksen kirjanpidosta vastaavalta henkilöltä tai kirjanpitäjältä.

Poditin yritystilaus on helppo ja kätevä tapa tarjota henkilökunnalle mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja pysyä ajan tasalla ajankohtaisista asioista. Alennuksia tarjoamalla yritykset voivat säästää rahaa ja samalla investoida henkilökuntansa osaamisen kehittämiseen.

Voinko kokeilla palvelua ennen maksutietojen syöttämistä?

Podit on maksullinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman ammattiäänikirjoja ja business-podcasteja. Käyttäjien on syötettävä maksutietonsa palveluun kirjautumisen yhteydessä, sillä ilman maksutietoja palvelua ei ole mahdollista käyttää.

Palvelu tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kokeilujakson ja mahdollisuuden tilata palvelu joko kuukausi- tai vuosimaksullisena. Vuosimaksu on yleensä edullisempi vaihtoehto kuin kuukausimaksu, joten kannattaa harkita tarkkaan, minkä tilausvaihtoehdon valitsee. Ennen kokeilujakson aloittamista täytyy antaa maksutiedot ja valita kuukausi- tai vuositilaus.

Jos haluat tutustua palveluun ennen tilauksen tekemistä, on mahdollista tutustua palvelun verkkosivuihin ja sisältöihin ennen maksutietojen syöttämistä. Verkkosivuilta löytyy tietoa palvelun tarjoamista podcasteista ja äänikirjoista, sekä niiden aihepiireistä ja tekijöistä. Näin käyttäjä voi varmistua siitä, että palvelu sisältää kiinnostavia sisältöjä ja vastaa hänen tarpeitaan.

Podit palvelun tilaus on helppo peruuttaa laskutuskauden loppuun mennessä, joten tilauksen tekeminen ei velvoita käyttäjää pysymään palvelun asiakkaana pidempään kuin haluaa. Palvelu tarjoaa myös alennuksia yrityksille, jotka tilaavat useamman liittymän, joten kannattaa harkita tarkkaan, millä tavalla Podit palvelua hyödyntää omassa liiketoiminnassa.

Mitä jos en halua jatkaa Podit palvelun käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen?

Jos et halua jatkaa palvelun käyttöä ilmaisen kokeilujakson jälkeen, voit peruuttaa tilauksesi ennen maksullisen tilausjakson alkua. Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään palveluun, valitsemalla oikeassa yläkulmassa olevan käyttäjätilisi ja valitsemalla ”Tilaushistoria”. Täältä löydät ”Peruuta tilaus” -painikkeen, jota napsauttamalla voit peruuttaa tilauksesi.

Huomaa, että jos et peruuta tilaustasi ennen maksullisen tilausjakson alkua, tilauksesi jatkuu automaattisesti ja kortiltasi veloitetaan maksu. Voit kuitenkin peruuttaa tilauksesi milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka olet jo maksanut tilausjakson, sinulla on silti käyttöoikeus palveluun laskutuskauden loppuun asti.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen peruuttamisessa tai haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse. He ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.

On tärkeää huomata, että Podit palvelun tilaus on sitova, ja maksamalla tilauksen hyväksyt palvelun käyttöehdot. Siksi on suositeltavaa tutustua huolellisesti palvelun käyttöehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Voinko pitää tauon Podit tilauksessani?

Kyllä, voit laittaa tilauksesi tauolle kirjautumalla osoitteessa https://app.podit.fi/account. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun tiedät, että et tarvitse palvelua hetkeen, mutta haluat jatkaa tilausta myöhemmin. Tilauksen tauottaminen on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen omassa tililläsi.

Huomaa kuitenkin, että Podit palvelu veloittaa tilauksesta automaattisesti seuraavan laskutusjakson, ellei tilausta ole erikseen tauotettu. Tilausjakson tauottaminen on siis tärkeää, jos et halua maksaa turhista maksuista tilauksen ollessa käyttämättömänä.

Podit palvelun tilauksen tauottaminen on myös hyvä tapa säilyttää tilauksen sisältö ja edut tilauksen ollessa tauolla. Voit palata käyttämään Podit palvelua tauon jälkeen, kun se taas sopii sinulle paremmin.

Muista kuitenkin aktivoida tilaus uudelleen ennen kuin haluat aloittaa palvelun käytön uudelleen. Tilauksen aktivointi tapahtuu helposti samassa osoitteessa, kun olet kirjautunut tilillesi.

Mitkä ovat peruuttamisoikeuteni?

Podit palvelun käyttöehdoissa määritellään tarkemmin peruuttamisoikeutesi ja tilauksen peruuttamisen ehdot. Koska palvelun käyttömahdollisuus alkaa heti maksutietojen syöttämisen jälkeen, et voi käyttää 14 päivän peruutusoikeutta, joka koskee esimerkiksi tavaroiden etämyyntiä.

Sen sijaan, mikäli olet kokeillut ilmaista kokeilujaksoa ja haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, voit tehdä sen ilman kuluja. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa laskutuskauden loppuun asti kirjautumalla tilillesi osoitteessa https://app.podit.fi/account.

On tärkeää huomata, että tilauksen peruuttaminen ei ole sama kuin palvelun käytön tauottaminen. Voit halutessasi laittaa tilauksen tauolle osoitteessa https://app.podit.fi/account ja aktivoida sen uudelleen myöhemmin. Tällöin tilauksen laskutus keskeytyy tauon ajaksi, mutta tilaus jatkuu sen jälkeen normaalisti.

Kannattaa aina lukea tarkasti käyttöehdot ja palvelun peruuttamiseen liittyvät ohjeet ennen tilauksen tekemistä. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen peruuttamisesta tai tauottamisesta, voit ottaa yhteyttä Podit-palvelun asiakaspalveluun.

Voinko tilata Podit palvelun lahjaksi?

Kyllä, voit tilata Podit palvelun lahjaksi valitsemalla lahjakortin. Lahjakortit ovat saatavilla eri pituisina, 3, 6 tai 12 kuukauden jaksoissa. Lahjakortin voi antaa kenelle tahansa, ja se antaa vastaanottajalle mahdollisuuden käyttää Podit palvelua ilmaiseksi valitun ajanjakson ajan.

Lahjakortti on helppo ostaa verkkosivuilta ja se toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin voi tulostaa tai lähettää sähköpostilla vastaanottajalle. Lahjakortti on käytettävissä heti lahjan saamisen jälkeen, ja sen käyttöajan voi aloittaa milloin tahansa.

Podit palvelu on loistava lahjaidea niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan uusia asioita ja kehittämään itseään. Lahjakortin avulla vastaanottaja voi tutustua palvelun monipuoliseen sisältöön, joka sisältää Suomen johtavien kustantamoiden äänikirjoja sekä laajan valikoiman parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Lahjakortin tilaus on helppoa, nopeaa ja turvallista palvelun verkkosivuilla. Voit valita haluamasi lahjakortin pituuden ja maksaa sen suoraan verkkosivuilla käyttäen turvallista maksupalvelua. Lahjakortin vastaanottaja saa ohjeet lahjakortin käyttöönottoon ja pääsee heti nauttimaan Podit palvelun monipuolisesta sisällöstä.

Podit palvelu on loistava lahjaidea kaikille, jotka haluavat kehittää itseään ja oppia uusia asioita. Lahjakortin avulla vastaanottaja voi nauttia laajasta valikoimasta asiantuntijoiden lukemia äänikirjoja ja inspiroivia podcasteja, joita Podit-palvelu tarjoaa.

Miten voin muuttaa palvelun maksupäivää?

Podit palvelun maksupäivän muuttaminen voi joskus olla tarpeen. Valitettavasti Podit palvelussa ei ole mahdollisuutta muuttaa maksupäivää kesken laskutuskauden, mutta voit aloittaa uuden tilauksen haluamallasi maksupäivällä.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat muuttaa maksupäivääsi, sinun tulee lopettaa nykyinen tilauksesi ja aloittaa uusi tilaus haluamallasi maksupäivällä. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että kuunteluoikeutesi päättyy välittömästi nykyisen tilauksen lopettamisen jälkeen, ja alkaa uudelleen heti uuden tilauksen aloittamisen jälkeen.

Jos et halua aloittaa uutta tilausta heti, voit myös pitää tauon tilauksessasi, jolloin laskutuskausi keskeytyy. Tauon aikana et kuitenkaan voi käyttää Podit palvelua, joten tämä ei ole paras vaihtoehto, jos haluat jatkuvasti käyttää palvelua.

Jos haluat aloittaa uuden tilauksen haluamallasi maksupäivällä, kirjaudu sisään Podit tilillesi, lopeta nykyinen tilauksesi ja aloita uusi tilaus haluamallasi maksupäivällä.

Kuinka peruutan tai lopetan tilaukseni?

Podit on erinomainen palvelu niille, jotka haluavat kuunnella asiasisältöisiä podcasteja ja ammattiäänikirjoja. Jos olet päättänyt, että et halua jatkaa palvelun käyttöä tai haluat vain peruuttaa tilauksesi, se on helppoa tehdä palvelun verkkosivustolla.

Aloita kirjautumalla tiliisi osoitteessa https://app.podit.fi. Kun olet kirjautunut sisään, valitse oikeassa yläkulmassa oleva ”Kirjaudu” -painike ja syötä tilisi tiedot. Kun olet kirjautunut sisään, löydät tilauksesi tiedot ”Tilaukseni” -osasta.

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, valitse ”Peruuta tilaus” -painike. Tämän jälkeen sinua pyydetään vahvistamaan päätös peruuttaa tilaus, ja tilauksesi lopetetaan laskutuskauden loppuun asti.

Jos käytät ilmaista koejaksoa ja haluat lopettaa tilauksesi, sinun on tehtävä se ennen koejakson päättymistä. Voit tehdä tämän seuraamalla edellä mainittuja vaiheita ja valitsemalla ”Peruuta tilaus” -painikkeen. Kun tilauksesi on peruutettu, ei tililtäsi veloiteta enää mitään.

Muista, että kun olet peruuttanut tilauksesi, et enää pääse käsiksi palvelun tarjoamaan sisältöön. Voit kuitenkin aina liittyä palveluun uudelleen myöhemmin, jos haluat aloittaa tilauksen uudelleen.

Podit on erittäin käyttäjäystävällinen palvelu, ja sen avulla voit kuunnella mielenkiintoisia asiasisältöisiä podcasteja ja ammattiäänikirjoja missä ja milloin tahansa. Jos haluat lopettaa tilauksen, se on helppoa ja nopeaa tehdä verkkosivustolla.

Podit vs kilpailijat – Miten palvelu eroaa muista palveluista?

Podit on suomalainen äänikirjapalvelu, joka keskittyy erityisesti laadukkaisiin business-aiheisiin podcasteihin ja äänikirjoihin. Tässä vertailussa tarkastelemme, miten palvelu erottuu muista kilpailijoistaan. Kilpailijoita ovat muun muassa Elisa Kirja, BookBeat, Storytel ja Nextory, joista jokaisella on oma vahvuutensa ja erikoisalueensa.

Podit on keskittynyt erityisesti business-aiheisiin äänikirjoihin ja podcasteihin. Tämä tarkoittaa, että palvelusta löytyy laaja valikoima tietokirjoja ja asiantuntijahaastatteluja eri liiketoiminta-aloilta. Poditin kohderyhmä on siis selvästi suunnattu yritysmaailmassa toimiville henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja saada uusia näkökulmia liiketoimintaan.

Poditin palvelu on hyvin käyttäjäystävällinen ja selkeä. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppo käyttää, ja sen sisältö on jaoteltu selkeästi eri kategorioihin. Käyttäjä voi myös merkitä suosikkisisältöjään ja saada henkilökohtaisia suosituksia.

Poditin hinnoittelu on kilpailukykyinen ja selkeä. Palvelusta löytyy vain kaksi tilausvaihtoehtoa: kuukausitilaus ja vuositilaus, joista molempiin kuuluu 14 päivän ilmainen kokeilujakso. Kuukausitilauksen hinta on 14,99€ kuukaudessa ja vuositilauksen hinta puolestaan on 99,99€ vuodessa. Tämä hinnoittelu on selkeä ja kilpailukykyinen verrattuna moniin muihin palveluihin.

Podit alusta tarjoaa asiakkailleen yksinoikeudella omia podcast-sarjojaan. Näitä sarjoja ei ole saatavilla muista palveluista, mikä tekee Poditista erityisen houkuttelevan monille käyttäjille. Palvelu erottuu kilpailijoistaan selkeällä ja käyttäjäystävällisellä palvelullaan, laadukkailla business-sisällöillään sekä kilpailukykyisellä hinnoittelullaan. Jos siis etsit laadukasta business-sisältöä, Podit voi olla sinulle sopiva valinta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Podit-äänikirjapalvelu tarjoaa?

Podit-äänikirjapalvelu tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja, podcasteja ja muita äänisisältöjä kaikille käyttäjilleen. Palvelussa on saatavilla sekä julkisesti saatavilla olevia podcasteja että Podit Originals -podcasteja, jotka ovat saatavilla vain palvelun käyttäjille.

Miten voin kuunnella sisältöjä Podit-palvelusta?

Voit kuunnella Podit-palvelun sisältöjä helposti lataamalla sovelluksen älypuhelimeesi tai tabletillesi. Kirjaudu sisään palveluun ja valitse haluamasi sisältö. Voit kuunnella sisältöjä milloin ja missä tahansa, kun sinulla on internetyhteys käytettävissäsi.

Onko Podit-palvelu käytettävissä kaikilla laitteilla?

Kyllä, palvelu on käytettävissä kaikilla laitteilla, jotka tukevat Podit-sovellusta. Voit ladata sovelluksen Android- ja iOS-laitteille ja kuunnella sisältöjä puhelimesta tai tabletista.

Mitä äänikirjapalvelun tilaukset maksavat?

Podit-äänikirjapalvelun kuukausitilaus maksaa 14,99 €/kk ja vuositilaus 99,99 €/vuosi. Palvelussa on myös saatavilla 14 päivän ilmainen kokeilujakso uusille käyttäjille.

Voiko tilauksen perua?

Kyllä, voit peruuttaa Podit-tilauksesi milloin tahansa. Peruutus tulee voimaan laskutuskauden lopussa. Tämä tarkoittaa, että jos olet maksanut tilauksen vuosittain, voit käyttää palvelua vielä vuoden loppuun saakka, vaikka tilauksen peruuttaisitkin kesken laskutuskauden.

Äänikirjat.com
Logo