Romaanit

Romaanit ovat nyt saatavilla äänikirjoina ja e-kirjoina, joten ne kulkevat aina mukanasi ja voit uppoutua tarinoihin missä ja milloin vain.

Romaanit ovat pitkiä teoksia, jotka kertovat ihmisten elämästä, heidän tunteistaan, kokemuksistaan ja maailmankuvastaan.

Romaanin voima piilee sen kyvyssä heijastaa yhteiskuntaa, kulttuuria ja se tarjoaa mahdollisuuden matkustaa eri aikoihin ja paikkoihin.

Romaaneja on saatavilla monenlaisia ja niiden aiheet voivat vaihdella realistisista arkipäivän kuvauksista fantastisiin seikkailuihin.

Uudet asiakkaat saavat kokeilla palveluja ilmaiseksi

Testivoittaja!
Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 7 päivän ajan!
 • Noin 1 000 000 kirjaa
 • 8 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +8 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikille + Storytel Original -alkuperäissisällöt yksinoikeudella
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Edullisin valinta
Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!
 • Yli 900 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +7 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Koko perheelle
Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja täysin ilmaiseksi 14 päivän ajan!
 • Yli 400 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +2 muuta kieltä
 • Kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Täysin kotimainen
Parhaat lehdet yhdessä sovelluksessa, ääneen luettuina. Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan.
 • Yli 20 lehden valikoima
 • 2 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kaikki artikkelit suomeksi
 • Mielenkiintoista kuunneltavaa jokaisen makuun
 • Uutta sisältöä joka päivä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Romaanit

Kun avaa kirjan kannet, avautuu samalla ovi toiseen maailmaan. Tämä maailma voi olla yhtä tuttu kuin oma kotikaupunkimme tai yhtä kaukainen kuin unohdettu aavikkoplaneetta toisessa galaksissa. Perinteisten kirjojen lisäksi äänikirjat ovat kuin taikaportteja, jotka vievät meidät paikkoihin, joihin emme muuten koskaan pääsisi.

Monelle meistä ensimmäinen muisto kirjojen ja romaanien lumosta juontaa lapsuudesta. Ehkä muistat, kun istuit isovanhemman sylissä ja kuuntelit tarinaa lohikäärmeistä, linnoista ja rohkeista ritareista? Tai kenties ensimmäinen lukemasi kirja oli seikkailu sademetsään, jossa tapasit puhuvia eläimiä ja kulkemattomia polkuja? Niistä hetkistä saattaa olla aikaa, mutta kirjojen tarjoama maaginen tunne ei ole kadonnut mihinkään.

Nykyään kirjojen kirjo on laajempi kuin koskaan. Voit uppoutua salapoliisiromaaniin, joka vie sinut Lontoon sumuisille kujille tai syventyä fantasiamaailmaan, jossa metsät ovat täynnä haltioita ja taikuus on osa arkipäivää. Historialliset romaanit kuljettavat meidät takaisin aikaan, kun maailma oli erilainen, mutta ihmisten tunteet ja haaveet olivat yhtä syviä kuin nykyäänkin.

Eikä kirjojen magia rajoitu pelkästään kertomuksiin. Ne opettavat meitä empatiaa, herättävät uteliaisuutta ja laajentavat ymmärrystämme erilaisista kulttuureista ja elämäntavoista. Ne muistuttavat meitä siitä, että vaikka olemme kaikki erilaisia, jaamme samat unelmat, pelot ja toiveet.

Niinpä kun elämä tuntuu kiireiseltä tai ylitsepääsemättömältä, muista, että hyllyssäsi tai laitteellasi on odottamassa maailma, joka on valmis viemään sinut mukanaan. Kirjat ovat lahja ja niiden maagiset maailmat ovat aina vain yhden sivun päässä.

Romaanien maailma äänikirjoina

Kun kirjojen historiaa mietitään, monen mieliin palautuvat muistot tiiliskiven kokoisista kirjoista, pehmeistä lehdistä, joita sivuttaessa voi melkein tuntea menneiden aikojen kosketuksen. Kuitenkin nykypäivänä, teknologian ihmeellisessä maailmassa, kirjallisuus on ottanut aivan uuden muodon – äänikirjat.

Äänikirjat ovat kuin taianomaisia portteja, jotka avautuvat pelkästään painamalla nappia. Ne eivät vaadi valoa, eikä niitä tarvitse pitää käsissään. Kätevästi ne mahtuvat puhelimeen, tablettiin tai muihin mobiililaitteisiin, mahdollistaen kirjojen kuljettamisen mukana minne ikinä menetkin. Kuvittele, kuinka paljon maailmaa voit kokea silmät suljettuna, kuulokkeet korvissa ja mieli avoinna.

Työmatkat muuttuvat seikkailuiksi, kun pääset sukeltamaan keskiaikaiseen linnaan, avaruuden äärettömyyksiin tai jännittävään rikosmysteeriin. Kuntosali muuntuu draaman näyttämöksi, kun voit juosta tai nostella painoja kuunnellessasi sydäntäsärkevää rakkaustarinaa tai hengästyttävää toimintaseikkailua.

Äänikirjojen tarjoama elämys on ainutlaatuinen myös siinä, että ne eivät ole pelkästään kirjojen sanoja toistettuna. Ne ovat suorastaan esityksiä, joissa kertojan äänenpainot, rytmi ja tulkinta tuovat esimerkiksi romaaneihin lisäulottuvuuden. Toiset kertojat ovat kuin näyttelijöitä, jotka herättävät hahmot eloon, kun taas toiset lukevat rauhallisemmin, antaen kuuntelijan mielikuvituksen täyttää aukot.

Kun fyysisten kirjojen paino ja tilavaatimus saattavat rajoittaa niiden määrää, mitä voit kantaa mukanasi, äänikirjojen kanssa tämä ongelma katoaa. Romaanit kulkevat helposti mukana missä ja milloin vain. Voit kuljettaa kokonaisen kirjaston mukanasi taskussa ja sukeltaa siihen milloin tahansa.

Aloita romaanien kuuntelu ilmaiseksi

Oletko koskaan haaveillut pääseväsi uppoutumaan syvälle romaanien maailmaan ilman, että sinun tarvitsisi kantaa mukanasi painavia kirjapinoja? Tai ehkä haluaisit löytää uuden tavan nauttia kirjallisuudesta, mutta et ole varma, olisiko äänikirja sinulle sopiva? Hyvä uutinen on, että voit kokeilla sitä täysin ilmaiseksi!

Äänikirjapalvelut ymmärtävät kuuntelijoiden tarpeet ja tarjoavat usein houkuttelevia ilmaisia kokeilujaksoja, jotka antavat sinulle vähintään 14 päivää aikaa tutustua heidän laajaan äänikirjavalikoimaansa. Tämä tarkoittaa, että voit kuluttaa kaksi viikkoa kuunnellen romaanien kiehtovia kertomuksia, sydäntä särkeviä tarinoita tai jännittäviä mysteerejä ilman minkäänlaista taloudellista sitoutumista.

Kahden viikon ilmaisen kokeilujakson lopussa sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Mikäli huomaat, että romaanit eivät ole äänikirjoina sinun juttusi, voit yksinkertaisesti irtisanoa tilauksesi – ei piilotettuja kuluja, ei sitoumuksia, ei vaivaa. Mutta on hyvin todennäköistä, että kahden viikon jakson jälkeen olet rakastunut tähän uuteen tapaan nauttia kirjallisuudesta ja romaaneista. Silloin voit jatkaa tilaustasi edulliseen kuukausihintaan ja päästä kuuntelemaan tuhansia upeita romaaneja milloin vain, missä vain.

Olipa makusi sitten klassikoissa, nykykirjallisuudessa tai genrekirjallisuudessa, ilmaisen kokeilujakson ansiosta voit sukeltaa äänikirjojen maailmaan riskeittä. Tarkista, mikä äänikirjapalvelu tarjoaa valikoimassaan romaaneja ja parhaan kokeilujakson. Yleisesti maksuttoman kokeilujakson uusille asiakkaille tarjoaa Bookbeat, Storytel, Nextory, Elisa Kirja ja Podit.

Romaanit kulkevat aina matkassasi mukana

Kirjallisuuden maailma on aina ollut paikka, jossa voimme paeta, uneksia ja kokea uusia seikkailuja. Teknologian huima kehitys on muuttanut lukutapojamme ja antanut meille mahdollisuuden kantaa romaanien rikkaita maailmoja mukanamme kaikkialla. Tänä päivänä, kun elämä on yhä hektisempää, romaanit ovat ottaneet uuden, digitaalisen muodon, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntyyliimme.

E-kirjat ja äänikirjat ovat mullistaneet tapamme kuluttaa kirjallisuutta. Tauko kiireisen työpäivän keskellä, pitkä junamatka tai yllättävät odotushetket muuttuvat tilaisuuksiksi sukeltaa syvälle romaanin kiehtovaan maailmaan. Puhelin, tabletti tai erityinen lukulaite voi nyt pitää sisällään kokonaisen kirjaston, valmiina seuraavaa seikkailua varten.

Digitaalisten kirjapalveluiden myötä kokemuksemme lukemisesta on muuttunut entistä personoidummaksi. Kun lopetat yhden romaanin, palvelu saattaa ehdottaa sinulle toista, joka perustuu aikaisempiin valintoihisi, ohjaten sinua löytämään uusia suosikkeja.

Samalla, kun nautimme romaanien digitaalisesta muodosta, teemme myös ympäristöystävällisen valinnan. Ei tarvetta paperille tai painatukselle, mikä vähentää ympäristövaikutuksia.

Mutta vaikka romaanien muoto ja jakelutapa muuttuvat, niiden syvin tarkoitus ei muutu. Ne ovat yhä välineitä, joiden avulla voimme ymmärtää maailmaa, kokea erilaisia elämiä ja tuntea yhteyttä muihin ihmisiin. Teknologian tuoma helppous vain vahvistaa tätä yhteyttä, tuoden kirjallisuuden ja romaanit lähemmäs meitä kuin koskaan ennen.

Äänikirjat.com
Logo