Bookbeat

Bookbeat on yksi Suomen johtavista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman e- ja äänikirjoja yli 800 000 nimikkeen voimin. Palvelun valikoimasta löydät kaikkea ajankohtaisista uutuuksista klassikoihin, dekkareihin, romaaneihin, elämäkertoihin ja paljon muuta.

Palvelun käyttäjänä voit nauttia rajattomasta pääsystä tuhansiin kirjoihin älypuhelimellasi tai tabletillasi käyttäen Bookbeat-sovellusta. Voit kuunnella kirjoja milloin ja missä vain, vaikkapa matkalla töihin, treenatessa tai rentoutuessa kotona.

Bookbeat tekee lukemisesta ja kuuntelemisesta helppoa ja mukavaa tarjoamalla käyttäjilleen käyttäjäystävällisen sovelluksen ja sujuvan käyttökokemuksen. Rekisteröidy palveluun nyt ja aloita äänikirjojen kuuntelu heti ilmaisella kokeilujaksolla.

Valitse sopiva tilauspaketti

Kokeile 90 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 4,90 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksiStandard

Sinulle, joka kuuntelet ja luet vähän enemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 40 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 5,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksiPremium

Suosituin valinta, joka sopii useimmille.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 tuntia/kk
 • Lisäprofiilit 6,99 €/kk/kpl
 • Tutustu yli 900 000 kirjaan
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Bookbeat – Suomen suosituin äänikirjapalvelu

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn yli 800 000 e- ja äänikirjaan. Palvelun äänikirjat valikoima sisältää uutuuksia, jännittäviä dekkareita, sykähdyttäviä romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta.

Bookbeatin käyttö on helppoa ja kätevää. Palveluun voi rekisteröityä helposti ja sen jälkeen ladata Bookbeat-sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin. Sovelluksen avulla käyttäjät voivat nauttia rajattomasta pääsystä tuhansiin kirjoihin missä ja milloin vain. Äänikirjojen kuuntelu onnistuu esimerkiksi työmatkoilla, treenatessa tai rentoutuessa kotona.

Bookbeatin tilaukset ovat joustavia, eikä niiden tekeminen sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi. Palvelu tarjoaa myös ilmaisen kokeilujakson, joten käyttäjät voivat tutustua sen tarjontaan riskittömästi ennen tilauksen tekemistä. Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivän ajan ja tutustua sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Bookbeat on erityisesti äänikirjojen ystäville suunnattu äänikirjapalvelu, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Äänikirjojen suosion kasvun myötä Bookbeat on noussut Suomen suosituimmaksi äänikirjapalveluksi, ja sen valikoimassa on kirjoja niin suomeksi kuin englanniksikin. Palvelun laaja valikoima, helppokäyttöisyys ja joustavat tilaukset tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat nauttia kirjoista uudella ja kätevällä tavalla.

Palvelu tarjoaa myös personoidun suosittelupalvelun, joka suosittelee sinulle kirjoja ja äänikirjoja juuri sinun kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Voit myös merkitä kirjoja suosikkeihisi ja tallentaa ne myöhempää käyttöä varten.

Kirjojen kuuntelun uusi aikakausi – Bookbeatin tarina

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, joka on noussut nopeasti suureen suosioon käyttäjien keskuudessa. Se tarjoaa helpon tavan kuunnella kirjoja missä ja milloin tahansa, joko työmatkoilla, urheillessa tai rentoutuessa kotona.

Bookbeatin tarina alkoi vuonna 2016, jolloin palvelu lanseerattiin laajemmalle yleisölle Ruotsissa ja pian sen jälkeen muihin Pohjoismaihin, mukaan lukien Suomeen. Äänikirjapalvelun tavoite oli tuoda lukukokemus lähemmäs ihmisten arkea ja helpottaa kirjojen lukemista niille, jotka eivät ehdi tai pysty lukea kirjoja perinteisellä tavalla.

Bookbeatin valikoima on laaja ja monipuolinen, ja sieltä löytyy kirjoja eri aihealueilta, kuten dekkareita, romaaneja, elämäkertoja, bisneskirjoja ja paljon muuta. Palvelusta löytyy myös erityisesti lapsille suunnattuja kirjoja, mikä tekee siitä hyvän valinnan myös perheille.

Bookbeatin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Kirjat voi kuunnella suoraan sovelluksesta älypuhelimella tai tabletilla, ja kirjoja voi myös ladata offline-tilaan, jolloin ne ovat käytettävissä myös ilman internetyhteyttä. Lisäksi Bookbeatin tilaukset ovat joustavia, ja käyttäjä voi perua tilauksen milloin tahansa.

Bookbeatin menestys johtuu siitä, että se tarjoaa helpon tavan lukea kirjoja ilman, että lukeminen vie aikaa arjesta. Palvelu on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään, ja se on osoittautunut erittäin suosituksi monille eri kohderyhmille.

Kaiken kaikkiaan Bookbeat on tarjonnut kirjojen kuuntelun uuden aikakauden, joka helpottaa kirjojen lukemista ja mahdollistaa lukukokemuksen monelle, jolle perinteinen lukeminen on ollut hankalaa. Palvelu on kasvanut nopeasti suosituksi, ja se tarjoaa monipuolisen ja laadukkaan valikoiman kirjoja kaikenikäisille lukijoille.

Bookbeatin valikoima – Yli 800 000 kirjaa vain napin painalluksella

Bookbeat äänikirjapalvelun ylivoimaisesti suurin valikoima muihin kilpailijoihin verrattuna kasvaa edelleen jatkuvasti. Palvelusta löydät jo nyt yli 800 000 e- ja äänikirjaa eri aihealueilta, kuten kaunokirjallisuus, tietokirjallisuus, bisneskirjat, lastenkirjat ja paljon muuta. Valikoima kattaa niin suosituimmat uutuudet kuin klassikot ja harvinaisemmat teokset, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista.

Kirjavalikoiman laajuus ja monipuolisuus ovatkin yksi Bookbeatin suurimmista vahvuuksista. Valikoima päivittyy jatkuvasti uusilla julkaisuilla, joten palvelu tarjoaa aina tuoreimmat teokset heti niiden julkaisun jälkeen. Bookbeatissa on myös mahdollista löytää mielenkiintoisia kirjoja kirjasuosituksien ansiosta.

Bookbeat tarjoaa myös laajan valikoiman lastenkirjoja ja nuortenkirjoja, joista osa on saatavilla myös suomeksi. Lapsille suunnattujen kirjojen lisäksi palvelusta löytyy myös paljon lasten- ja nuortenkirjoja aikuisille, jotka haluavat sukeltaa lasten- ja nuortenkirjallisuuden maailmaan.

Kirjavalikoima on saatavilla kätevästi Bookbeatin sovelluksessa, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Sovelluksessa voit selata kirjoja, lisätä niitä omalle kirjahyllylle, kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja offline-tilassa. Bookbeatilla on myös mahdollista jatkaa kuuntelua useammalla laitteella, joten voit jatkaa kirjan kuuntelua vaikkapa kotoa käsin puhelimesta kuulokkeisiin tai autossa autostereon kautta.

Bookbeat-sovellus – Äänikirjojen kuuntelu missä ja milloin vain

Bookbeat-sovellus on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää. Voit ladata sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi ja nauttia rajattomasta pääsystä tuhansiin kirjoihin missä ja milloin vain silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Sovelluksessa voit selata valikoimaa ja löytää uusia mielenkiintoisia kirjoja helposti. Voit myös etsiä kirjoja kirjailijan, genren tai aiheen perusteella. Kirjat ovat käytettävissäsi joko suomeksi tai englanniksi.

Sovellus tarjoaa myös kätevän ominaisuuden, jolla voit jatkaa kuuntelua juuri siitä kohdasta, mihin jäit edellisellä kerralla. Lisäksi voit asettaa kirjan nopeuden juuri sellaiseksi kuin haluat, mikä helpottaa kuunteltua.

Voit myös luoda oman henkilökohtaisen kirjahyllysi sovellukseen ja tallentaa suosikkikirjasi sinne. Kirjahyllysi synkronoituu kaikkien laitteidesi välillä, joten voit jatkaa kuuntelua juuri siitä kohdasta, mihin jäit edellisellä kerralla, olit sitten millä laitteella tahansa.

Sovellus on myös suunniteltu niin, että voit käyttää sitä jopa silloin, kun olet offline-tilassa. Voit ladata kirjoja etukäteen laitteellesi ja kuunnella niitä sitten ilman internetyhteyttä. Tämä on erityisen kätevää matkoilla tai tilanteissa, joissa internetyhteyttä ei ole saatavilla.

Bookbeat-sovellus on erittäin käytännöllinen ja helppo tapa nauttia äänikirjoista missä ja milloin vain. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman kirjoja eri kategorioista, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja paljon muita käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjojen kuuntelusta nautinnollista ja helppoa.

Bookbeatin tilaaminen – Joustavat vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen

Bookbeat äänikirjapalvelun tilausvaihtoehdot ovat Basic ja Premium, jotka tarjoavat erilaisia käyttömahdollisuuksia ja joustavia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Suosittelemme hyödyntämään maksuttoman kokeilujakson, jonka jälkeen osaat varmasti arvioida sen, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena.

Basic-tilauksen hinta on 9,99 €/kk ja siinä on käytössä 20 tuntia kuukaudessa. Tämä sopii niille, jotka kuuntelevat ja lukevat hieman vähemmän. Basic-tilaukseen on mahdollista lisätä perheenjäseniä, jolloin perheenjäsenet voivat jakaa saman tilin ja nauttia kirjoista yhdessä. Perheenjäsenen lisäprofiilin hinta on 4,90 €/kk.

Premium-tilauksen hinta on 16,99 €/kk ja siinä on käytössä 100 tuntia kuukaudessa. Tämä tilaus sopii useimmille, jotka käyttävät palvelua säännöllisesti ja haluavat käyttää sitä useammin. Premium-tilaukseen on myös mahdollista lisätä perheenjäseniä, jolloin perheenjäsenet voivat jakaa saman tilin ja nauttia kirjoista yhdessä. Perheenjäsenen lisäprofiilin hinta on 5,99 €/kk.

Bookbeatin tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Voit tilata palvelun suoraan Bookbeatin verkkosivuilta tai ladata Bookbeat-sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi ja tilata palvelun sovelluksen kautta. Voit myös tilata palvelun lahjaksi ja antaa kirjojen kuuntelun ilon lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle.

Bookbeatin tilaaminen on joustavaa ja helppoa, ja valikoimassa on varmasti jokaiselle jotain. Tilausvaihtoehtoja on useita eri tarpeisiin sopivaksi, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon ja nauttia kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta missä ja milloin tahansa.

Opiskelijoiden unelmapalvelu äänikirjojen ja e-kirjojen maailmassa

BookBeat on suosittu äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa yli 800 000 teosta monipuolisesti eri genreistä. Palvelu sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat nauttia laajasta valikoimasta kirjallisuutta edulliseen hintaan. BookBeat tarjoaa opiskelijoille erikoistarjouksen, joka tekee kirjallisuuden kuuntelusta ja lukemisesta entistä helpompaa ja inspiroivampaa opiskelun ohessa.

Loistava tarjous opiskelijoille

BookBeat tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tarjouksen, joka mahdollistaa kirjallisuuden nauttimisen hintaan 4,99 €/kk. Luo käyttäjätili, valitse Basic-paketti ja syötä koodi ”opiskelija” tilillesi. Mikäli sinulla on jo tili, voit ohittaa tämän vaiheen. Kirjautumisen jälkeen syötä Alennuskoodi-kohtaan koodi ”opiskelija” ja vahvista opiskelijastatuksesi. Hyväksytyn vahvistuksen jälkeen alennettu BookBeat Opiskelija -hinta aktivoituu automaattisesti seuraavalla maksukaudella.

Valikoima ja helppokäyttöisyys

BookBeat tarjoaa opiskelijoille valtavan valikoiman kirjallisuutta, joka sisältää suosittuja uutuuksia, jännittäviä dekkareita, sykähdyttäviä romaaneja, inspiroivia elämäkertoja ja paljon muuta. Palvelu on helppokäyttöinen, ja voit kuunnella äänikirjoja missä ja milloin tahansa – olitpa sitten kotona, töissä, treenaamassa tai matkalla.

Opiskelijaelämän helpottaja

BookBeat on loistava tapa rentoutua ja viihdyttää itseään pitkien opiskelupäivien jälkeen. Opiskelijana voit kuunnella ja lukea jopa 20 tuntia/kk kuukaudessa vain 4,99 €/kk. Tämä on erinomainen mahdollisuus nauttia laadukkaista kirjoista edulliseen hintaan ja tehdä opiskelijaelämästä entistä mukavampaa ja inspiroivampaa.

Älä jää paitsi tästä huikeasta tarjouksesta – rekisteröidy nyt ja syötä alennuskoodi ”opiskelija” saadaksesi BookBeat Opiskelija -hinnan. Aloita kirjallinen seikkailusi jo tänään ja nauti opiskelijaelämän parhaista puolista BookBeatin avulla.

Miten maksuton kokeilujakso toimii?

Bookbeat tarjous on nyt saatavilla kaikille palvelun uusille asiakkaille, jotka eivät ole aikaisemmin kokeillut palvelua. Uutena asiakkaana saat kokeilla äänikirjapalvelua kuukauden ajan, mutta äänikirjojen kuunteluaika on rajoitettu 20 tuntiin. Tässä ajassa ehdit varmasti kokeilla palvelua ja päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä vai et.

Palvelun käyttöönotto on pyritty tekemään mahdollisimman yksikertaiseksi ja helpoksi asiakkaille. Rekisteröidy ensin äänikirjapalvelun verkkosivuilla ja lataa Bookbeat-sovellus matkapuhelimeesi tai tablettiisi. Kokeilujakson aikana käytössäsi on Basic-paketti, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja yhteensä 20 tuntia veloituksetta.

Mikäli päätät lopettaa tilauksesi kokeilujakson aikana, ei sinulta veloiteta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä irtisano tilaustasi, veloitetaan sinulta automaattisesti seuraavan kuukauden maksu. Et siis sitoudu mihinkään hyödyntämällä ilmaisen kokeilujakson, voit milloin vain lopettaa tilauksesi.

Jos päätät lopettaa tilauksen kesken kokeilujakson, et silloin voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista. Tästä johtuen, sinun tulee olla täysin varma, ettet halua enää käyttää Bookbeat palvelua ennen kuin irtisanot tilauksesi.

Jos lopetat tilauksen kokeilujakson aikana et voi enää jatkaa kuuntelemista tai lukemista. Tämän takia sinun tulee olla varma, ettet halua enää käyttää BookBeatia ennen kuin irtisanot tilauksesi. Palvelun irtisanominen onnistuu helposti kirjautumalla äänikirjapalvelun verkkosivuille tai vaihtoehtoisesti sovelluksen kautta.

Miten perhetili toimii?

Bookbeat perhetili on erinomainen ominaisuus kaikille heille, jotka haluavat jakaa tilin käyttöoikeuden myös muille perheenjäsenille. Kun olet rekisteröitynyt äänikirjapalveluun, voit lisätä enintään neljä lisäprofiilia käyttäjätilillesi pientä maksua vastaan. Lisäprofiilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk ja Premium-paketilla 5,99€/kk.

Kun olet lisännyt perheenjäsenille omat  profiilit, voitte lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja samaan aikaa useilla eri laitteilla ja saatte omat kirjanmerkit, kirjalistat ja luetut kirjanne. Tarvittaessa voit helposti lisätä tai poistaa profiileja käyttäjätililtäsi kirjautumalla Bookbeat verkkosivuille.

Kaikki lisäämäsi profiilit saavat kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja oman tilauspakettisi mukaisesti. Mikäli sinulla on käytössäsi Bookbeat Basic, jokainen lisäprofiili voi kuunnella ja lukea 20 tuntia kuukaudessa. Premium-paketilla kaikki lisäprofiilit voivat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.

Kuinka monella laitteella palvelua voi käyttää yhtäaikaisesti?

Bookbeat on henkilökohtainen palvelu, joka tarkoittaa sitä, että kirjoja voi lukea ja kuunnella vain yhdellä laitteella kerrallaan. Poikkeuksena on perhetili, jolloin jokainen käyttäjä voi kuunnella ja lukea samanaikaisesti omilla laitteillaan.

Perhetilissä voi olla pääkäyttäjän lisäksi maksimissaan neljä lisäprofiilia. Bookbeat perhetilin hinta on Basic-paketilla 4,90€/kk per lisäprofiili ja Premium-paketilla 5,99€/kk per lisäprofiili. Eli pääkäyttäjän profiililla ilman maksullisia lisäprofiileja voidaan lukea ja kuunnella kirjoja vain yhdellä laitteella yhtäaikaisesti.

Voinko käyttää Bookbeat palvelua ilman internet-yhteyttä?

Bookbeat äänikirjapalvelua et pysty käyttämään ilman internet-yhteyttä, mutta halutessasi voit helposti ladata kirjoja esimerkiksi puhelimeen tai tablettiin valmiiksi ja kuunnella niitä offline-tilassa. Valitse vain mieleinen kirja, jonka haluat ladata puhelimeen tai tablettiin ja kuuntele kirjaa silloin, kun sinulla ei ole internet-yhteyttä.

Kuinka monta kirjaa voit ladata laitteellesi, riippuu täysin siitä, kuinka älypuhelimen tai tabletin muistitila rajoittaa lataamista. Yleensä ongelma on nimenomaan laitteen tallennustilan loppunen, joten kovin montaa kirjaa et melko varmasti saa laitteelle ladattua, mutta yhdellä tai kahdella kirjalla pääsee jo hyvään alkuun.

Kuinka paljon perhetilin lisäprofiilit voi lukea tai kuunnella?

Perhetilin lisäprofiileilla on sama määrä tunteja käytettävänä kuin pääkäyttäjän paketissa. Mikäli pääkäyttäjällä on Basic-paketti, joka sisältää 20 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiileilla on sama 20 tuntia käytettävänä kuukaudessa. Jos pääkäyttäjä päivittää paketin suuremmaksi, muuttuu myös lisäprofiilit.

Jos pääkäyttäjällä on käytössä Premium-paketti, joka sisältää 100 tuntia kuuntelua tai lukemista kuukaudessa, myös lisäprofiileilla on sama 100 tuntia käytettävänä kuukaudessa. Jos pääkäyttäjä päivittää paketin pienemmäksi, muuttuu myös lisäprofiilit.

Miten Bookbeat tilaus irtisanotaan?

Bookbeat tilauksen irtisanominen on tehty erittäin vaivattomaksi. Voit päättää tilauksesi silloin, kuin itse haluat muutamassa minuutissa. Voit irtisanoa tilauksen esimerkiksi kirjautumalla äänikirjapalveluun tietokoneella ja valita valikosta ”tilaus” ja klikata sivun alaosassa olevaa ”peruuta tilaus” painiketta.

Vaihtoehtoisesti voit irtisanoa tilauksen vaivattomasti myös sovelluksen kautta. Valitse vain sovelluksen valikosta ”profiili” ja tämän jälkeen ”käyttäjätilin tiedot”. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kahta palkkia ja siirry kohtaan ”tilaus”. Tämän sivun alaosasta löydät kohdan ”peruuta tilaus”.

Huomaathan ennen tilauksen lopettamista, että jos sinulla on Bookbeat ilmainen kokeilujakso vielä kesken ja lopetat tilauksen, päättyy tilaus aina välittömästi. Tilauksen irtisanomisen jälkeen et voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista sovelluksessa.

Mikäli olet maksanut kuluvasta kuukaudesta ja päätät irtisanoa tilauksesi, voit jatkaa Bookbeatin käyttöä samaan tapaan maksetun jakson loppuun saakka. Jos haluat myöhemmin uudelleen aktivoida tilauksen, kirjaudu vain sisään tunnuksillasi, valitse haluamasi tilauspaketti ja paina ”aktivoi tilaus”.

Bookbeat vs kilpailijat – Miten Bookbeat erottuu joukosta?

Bookbeat on yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, mutta kilpailijoita löytyy myös markkinoilta. Miten Bookbeat sitten erottuu joukosta?

Yksi Bookbeatin vahvuuksista on sen laaja valikoima, joka sisältää jo yli 800 000 kirjaa. Valikoimasta löytyy niin suosittuja uutuuksia, klassikoita kuin harvinaisempia teoksia eri genreistä. Kilpailijoihin verrattuna Bookbeatin valikoima on erittäin kattava.

Toinen Bookbeatin vahvuus on sen helppokäyttöisyys ja monipuolisuus. Bookbeatin sovellus toimii niin älypuhelimilla, tableteilla kuin tietokoneillakin ja käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Bookbeatin sovelluksen avulla voit myös ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä ilman internetyhteyttä. Kilpailijoihin verrattuna Bookbeatin sovellus on monipuolinen ja helposti käytettävissä eri laitteilla.

Bookbeatin joustavat tilausvaihtoehdot ovat myös yksi sen vahvuuksista. Voit valita itsellesi sopivimman tilausvaihtoehdon, joka tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivan määrän kuuntelu- tai lukuaikaa kuukaudessa. Lisäksi Bookbeatin tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa ilman minkäänlaisia sitoumuksia.

Vaikka Bookbeat onkin yksi Suomen suosituimmista äänikirjapalveluista, sillä on myös kilpailijoita markkinoilla. Esimerkiksi Storytel, Nextory, Elisa kirja ja Podit ovat myös suosittuja äänikirjapalveluita, jotka tarjoavat laajan valikoiman kirjoja ja helppokäyttöiset sovellukset. Kilpailijoita vertailtaessa Bookbeatin laaja valikoima, helppokäyttöisyys ja joustavat tilausvaihtoehdot erottuvat kuitenkin positiivisesti joukosta.

Bookbeat kokemuksia

Kokemukset Bookbeatista vaihtelevat käyttäjittäin, mutta tässä on muutamia yleisiä huomioita, joita ihmiset ovat jakaneet:

 1. Laaja valikoima: Monet käyttäjät kehuvat Bookbeatin laajaa kirjavalikoimaa, joka kattaa erilaisia genrejä ja teemoja. Palvelusta löytyy niin suosittuja uutuuksia kuin klassikoita, ja tarjolla on sekä äänikirjoja että e-kirjoja.
 2. Helppokäyttöinen sovellus: Käyttäjät arvostavat Bookbeatin selkeää ja helppokäyttöistä sovellusta, joka tekee kirjojen etsimisestä ja kuuntelemisesta vaivatonta.
 3. Offline-tila: Bookbeatin offline-tila on saanut kiitosta, sillä sen avulla voi ladata kirjoja puhelimeen tai tablettiin ja kuunnella niitä ilman internetyhteyttä. Tämä on erityisen hyödyllistä matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.
 4. Hyvä hinta-laatusuhde: Monet käyttäjät pitävät Bookbeatin kuukausimaksua kohtuullisena, ottaen huomioon rajattoman pääsyn laajaan valikoimaan. Lisäksi palvelu tarjoaa alennuksia opiskelijoille ja tarjouksia uusille käyttäjille.
 5. Asiakaspalvelu: Vaikka suurin osa käyttäjistä on tyytyväisiä Bookbeatin asiakaspalveluun, jotkut ovat kokeneet viestinnän hitaaksi tai puutteelliseksi. Kuten minkä tahansa palvelun kohdalla, kokemukset voivat vaihdella.

Kaiken kaikkiaan Bookbeatista on saatu pääosin positiivisia kokemuksia, ja se on suosittu vaihtoehto kirjojen ystäville. Kuitenkin, kuten aina, on tärkeää muistaa, että yksilölliset kokemukset voivat vaihdella, ja se, mikä sopii yhdelle käyttäjälle, ei välttämättä sovi toiselle.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Bookbeat-palvelu tarjoaa?

Bookbeat on äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen rajattoman pääsyn yli 800 000 kirjan valikoimaan.

Millä laitteilla voin käyttää Bookbeat-palvelua?

Bookbeat-sovellus on saatavilla älypuhelimille ja tableteille. Kirjojen lukeminen ja kuuntelu tietokoneella tai lukulaitteella ei ole mahdollista.

Miten Bookbeat eroaa kilpailijoistaan?

Bookbeat erottuu joukosta laajalla valikoimallaan ja helppokäyttöisellä sovelluksellaan. Bookbeatin tilausvaihtoehdot ovat myös joustavia ja sopivat erilaisiin tarpeisiin.

Voinko käyttää Bookbeatia offline-tilassa?

Kyllä, Bookbeat-sovelluksella voi kuunnella ja lukea kirjoja myös offline-tilassa, kun ne on ensin ladattu laitteelle.

Miten voin peruuttaa tilaukseni?

Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa kirjautumalla sisään Bookbeat-tilille ja valitsemalla tilauksen peruutus -vaihtoehdon.

Äänikirjat.com
Logo