Storytel

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirja- ja e-kirjapalveluista, jonka valikoimasta löytyy yli 700 000 tuotetta, johon kuuluu äänikirjoja, e-kirjoja ja Storytel Original -sisältöjä. Jokainen käyttäjä löytää varmasti mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa.

Helppokäyttöinen sovellus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lukea ja kuunnella tarinoita missä ja milloin tahansa ilman rajoituksia. Kirjoja voi joko striimata suoraan sovelluksesta tai ladata ne offline-tilaan, jolloin niitä voi nauttia ilman internetyhteyttä.

Palvelu tarjoaa myös uusia käyttökokemuksia, sillä äänikirjojen lisäksi tarjolla on myös e-kirjoja, joita voi lukea perinteisesti. Sisältöjä voi kuunnella tai lukea usealla eri kielellä, mikä lisää palvelun käyttökelpoisuutta monille käyttäjille.

Storytel-tilaus on joustava ja ei sido käyttäjää pitkiksi ajoiksi, joten käyttäjät voivat päättää tilauksensa milloin tahansa.

Valitse sopiva tilauspaketti
Basic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 1 käyttäjätili
 • 20 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Premium tilaus nyt -50%Premium

Sinulle joka kuuntelet ja luet usein.
 • 1 käyttäjätili
 • 100 h/kk
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaUnlimited

Sinulle joka haluat rajattomasti tarinoita.
 • 1 käyttäjätili
 • Kuuntele ja lue rajattomasti
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaaFamily

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 2-6 käyttäjätiliä
 • 100 h/kk jokaiselle tilille
 • Lähes miljoona tarinaa
  suosituksia juuri sinulle
 • Turvallinen Kids Mode
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
21.98-49.94
€/kk

Storytel – Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu

Storytel on Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjallisuutta eri aihealueilta. Palvelu on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat nauttia kirjallisuudesta missä ja milloin vain, olitpa sitten matkalla tai kotona.

Storytelin valikoimasta löytyy yli 700 000 tuotetta, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain mielenkiintoista. Valikoimastä löytyy suosituimmat äänikirjat, e-kirjat ja Storytel Original -sisältöjä, joita et löydä muualta. Original-sisällöt ovat Storytelin omia, yksinoikeudella tarjottavia podcasteja ja äänikirjoja, joita ei ole saatavilla muilla palveluilla.

Storytelin käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Voit ladata sovelluksen helposti puhelimeesi tai tabletillesi ja aloittaa kirjojen kuuntelun tai lukemisen heti. Voit myös hallinnoida tilaustasi ja kirjastoasi helposti sovelluksen kautta. Palvelu on saatavilla useilla eri kielillä, joten se sopii hyvin myös niille, jotka haluavat harjoitella kielitaitoaan.

Storytelin tilauksen voi aloittaa helposti verkossa, ja palvelu tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Voit valita Basic- tai Premium-tilauksen, joista ensimmäinen sopii niille, jotka kuuntelevat ja lukevat hieman vähemmän, kun taas jälkimmäinen sopii useimmille. Storytelin tilaus on joustava eikä sido käyttäjää pitkiksi määräajoiksi, joten voit päättää tilauksesi milloin tahansa.

Storytelin asiakaspalvelu on erinomaista, ja he ovat aina valmiita auttamaan käyttäjiä kaikissa tilaukseen tai sovellukseen liittyvissä kysymyksissä. Äänikirjapalvelu on saanut erinomaiset arvostelut ympäri maailman, ja se onkin osoittautunut erittäin suosituksi erityisesti Pohjoismaissa.

Laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja aikuisille ja lapsille

Storytel on Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman tarinoita aikuisille ja lapsille. Palvelusta löytyy yli 700 000 äänikirjaa ja e-kirjaa eri kielillä ja eri aihealueilta, joten jokaiselle löytyy takuuvarmasti jotain mielenkiintoista.

Aikuisille suunnattu valikoima kattaa laajan kirjon eri genrejä, kuten jännitystä, romantiikkaa, draamaa, fantasiaa, tietokirjallisuutta ja paljon muuta. Valikoimaan kuuluu niin uutuuksia kuin klassikoitakin, ja se päivittyy säännöllisesti uusilla julkaisuilla.

Lisäksi Storytel tarjoaa aikuisille suunnattuja Storytel Originals -tarinoita, jotka ovat saatavilla vain palvelussa. Näissä tarinoissa yhdistyvät eri tekijöiden kirjoittamat tarinat ja ääninäyttelijät, jolloin syntyy ainutlaatuisia kokonaisuuksia.

Lasten valikoimassa on puolestaan tarjolla paljon ihania tarinoita ja satuja eri ikäisille lapsille. Lastenkirjoja luetaan ääneen ammattilaisnäyttelijöiden toimesta, ja monissa kirjoissa on myös mukana äänitehosteita ja musiikkia. Storytel tarjoaa lastenkirjojen lisäksi myös opetusmateriaalia ja tietokirjoja lapsille.

Kaikki äänikirjat ja e-kirjat ovat saatavilla Storytelin helppokäyttöisessä sovelluksessa, joka toimii niin älypuhelimilla, tableteilla kuin tietokoneillakin. Sovelluksessa on kätevät toiminnot kuten kirjanmerkit, nopeutettu toisto ja lukuvalo, joka helpottaa lukemista pimeässä.

Storytelin tilaus on joustava ja helppo. Voit valita kuukausitilauksen tai ostaa pidemmän tilausjakson kerrallaan. Lisäksi palvelu tarjoaa mahdollisuuden kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Unlimited tilaus opiskelijoille

Äänikirjapalvelu on julkaissut uuden Storytel tarjouksen, joka on suunnattu ainoastaan opiskelijoille. Opiskelijat saavat nyt Unlimited tilauksen tavallista edullisempaan tarjoushintaan. Opiskelija alennus on mahdollista hyödyntää niin palvelun uuden asiakkaan kuin takaisin palaavan asiakkaan.

Jos olet aloittamassa Storytel tilausta ensimmäistä kertaa, aloita silloin käyttäjätilin rekisteröinti opiskelijasivun kautta. Ennen kuin saat opiskelija alennuksen käyttöösi, tulee sinun vahvistaa opiskelijastatuksesi vahvistuspalvelu SheerID:n kautta. Uutena asiakkaana vahvistuksen voit tehdä kokeilujakson aikana.

Mikäli olet jo käyttänyt äänikirjapalvelua aikaisemmin, vahvista ensin opiskelijastatuksesi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ”tili” ja tämän jälkeen pääset aloittamaan Unlimited- tilauksen alennetulla tarjoushinnalla.

Onko sinulla jo Storytel Unlimited- tilaus aktiivisena? Käy siinä tapauksessa vahvistamassa opiskelijastatuksesi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla kohdasta ”tili”. Heti kun statuksesi on vahvistettu onnistuneesti, näkyy opiskelija alennus jo seuraavassa tilauksesi veloituksessa.

Huomaathan, että vahvistus on uusittava joka vuosi, jotta olet oikeutettu opiskelija alennukseen. Voit hyödyntää opiskelija alennuksen Storytel tilauksessa enintään neljän vuotta. Jos aloitat tilauksen ilman opiskelijastatuksen vahvistusta tai et uutena asiakkaana tee vahvistusta ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, veloitetaan sinulta täysi hinta tilauksesta.

Storytel Originals – Ainutlaatuisia tarinoita vain Storytelissa

Storytel Originals on ainutlaatuinen ja kiehtova osa Storytelin valikoimaa, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden tutustua uusiin, jännittäviin tarinoihin, joita ei löydy mistään muualta. Näiden tarinoiden kirjoittajina toimivat usein lahjakkaat ja kokeneet kirjailijat, jotka ovat erikoistuneet juuri äänikirjojen kirjoittamiseen.

Storytel Originals sisältää niin kuunnelmia, novelleja kuin romaanejakin, ja tarinoiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan. Mukana on esimerkiksi jännittäviä rikos- ja trilleritarinoita, koskettavia rakkaustarinoita, elämäkertoja ja inspiroivia tarinoita, jotka kertovat merkityksellisistä henkilöistä ja hetkistä maailmanhistoriassa.

Tämän ainutlaatuisen tarjooman kautta Storytel tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden löytää uusia suosikkikirjailijoita ja -genrer, ja nauttia tarinoista, jotka ovat kirjoitettu erityisesti äänikirjoja varten. Storytel Originals on saanut runsaasti positiivista palautetta käyttäjiltään, ja moni onkin löytänyt sen kautta uusia ja inspiroivia tarinoita, joista nauttia missä ja milloin tahansa.

Storytel Originals on myös esimerkki siitä, kuinka äänikirjapalvelut ovat nostaneet äänikirjat ihan uudelle tasolle. Yhä useampi kirjailija ja kustantamo tuottaa tarinoita, joita kirjoitetaan suoraan äänikirjojen muotoon. Tämä tarkoittaa, että äänikirjat eivät ole enää vain perinteisten kirjojen ääniversiona, vaan ne voivat olla aivan oma taiteenlajinsa, jossa tarinankerronnan keinot ovat aivan erilaiset kuin perinteisissä kirjoissa.

Storytel-sovellus – Kuuntele ja lue missä ja milloin vain

Storytel tarjoaa käyttäjilleen kätevän ja helppokäyttöisen sovelluksen, jonka avulla voi kuunnella ja lukea kirjoja missä ja milloin tahansa. Sovellus on saatavilla useille eri laitteille, kuten älypuhelimille ja tableteille.

Storytel-sovellus tarjoaa käyttäjilleen monia käteviä ominaisuuksia, jotka tekevät kirjojen kuuntelusta ja lukemisesta entistäkin miellyttävämpää. Sovelluksessa voi esimerkiksi säätää äänikirjan lukunopeutta, jolloin kirjan kuuntelu sujuu aina haluamallasi nopeudella.

Sovelluksen offline-tila mahdollistaa myös kirjojen kuuntelun tai lukemisen ilman internetyhteyttä, jolloin esimerkiksi matkalla tai mökillä voi nauttia lukuhetkistä ilman huolta verkkoyhteydestä.

Lisäksi sovellus tarjoaa käyttäjilleen henkilökohtaisen kirjahyllyn, johon voi tallentaa omat suosikkikirjat ja jatkaa niiden lukemista tai kuuntelemista aina siitä, mihin jäi.

Sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja sen avulla on helppo selata kirjavalikoimaa, löytää uusia kiinnostavia kirjoja tai etsiä tiettyjä teoksia. Sovellus myös muistaa käyttäjän edelliset valinnat ja suosittelee sen perusteella uusia kirjoja, jotka saattavat kiinnostaa.

Storytel-sovellus on käytettävissä lataamalla sovellus oman laitteen sovelluskaupasta. Palvelu tarjoaa joustavat tilausvaihtoehdot eri tarpeisiin, halusitpa sitten lukea ja kunnella äänikirjoja vain harvoin tai vaikka joka päivä. Tilausvaihtoehtoja löytyy vähän äänikirjoja kuluttaville ja ahkerammille kuluttajille.

Storytel perheille – Tarinoita kaikenikäisille

Storytel on erinomainen valinta koko perheelle, sillä sen valikoimasta löytyy tarinoita ja kirjoja kaikenikäisille. Palvelusta löytyy lastenkirjoja pienimmille, nuortenkirjoja teineille ja aikuisille sopivia romaaneja ja tietokirjoja.

Lastenkirjojen valikoima sisältää muun muassa satuja, eläintarinoita ja seikkailukirjoja. Lastenkirjoissa on usein mukana äänitehosteita ja musiikkia, jotka tekevät tarinoista entistäkin elävämpiä ja mielenkiintoisempia.

Nuortenkirjojen valikoimaan kuuluu niin suosittuja nuortenromaaneja kuin dekkareitakin. Kirjoissa käsitellään usein ajankohtaisia teemoja, kuten ystävyyttä, perhe-elämää ja kasvamista.

Aikuisten kirjojen valikoimassa on niin jännittäviä dekkareita, romanttisia rakkaustarinoita kuin inspiroivia elämäkertojakin. Kirjojen lukeminen tai kuunteleminen on loistava tapa rentoutua ja viettää aikaa perheen kesken.

Storytel on helppokäyttöinen palvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen rajattoman pääsyn valikoimaan. Voit käyttää palvelua useilla eri laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja tietokoneilla. Lisäksi voit ladata kirjoja offline-tilaan, joten voit nauttia tarinoista ilman internetyhteyttä esimerkiksi matkoilla.

Tilauksen tekeminen on helppoa ja joustavaa. Voit valita perhetilauksen, joka mahdollistaa jopa kolmen profiilin käytön yhdellä tilauksella. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen perheenjäsen voi käyttää omaa profiiliaan ja löytää juuri itselleen sopivat kirjat ja tarinat.

Joustava tilaaminen – Tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu

Storytel on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka rakastavat tarinoita ja haluavat nauttia niistä missä ja milloin tahansa. Palvelu tarjoaa laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, jotka sopivat kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille.

Storytelin tilausvaihtoehdot ja hinnoittelu ovat joustavia, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka haluavat kuunnella tai lukea kirjoja eri tahtiin. Basic-paketissa on 20 tuntia kuukaudessa yhdelle käyttäjälle, joka sopii ihmisille, jotka lukevat ja kuuntelevat hieman vähemmän. Premium-paketti tarjoaa 100 tuntia kuukaudessa yhdelle käyttäjälle, joka sopii ihmisille, jotka kuuntelevat ja lukevat enemmän. Unlimited-paketti antaa rajattoman pääsyn kirjavalikoimaan yhdelle käyttäjälle. Family-paketissa on 2-3 käyttäjätiliä, joissa jokaisella on 100 tuntia kuukaudessa käytettävissä.

Storytelin valikoima sisältää sekä aikuisille että lapsille suunnattuja tarinoita. Aikuisille tarjolla on laaja valikoima kirjoja eri kategorioista, kuten jännitys, romantiikka, elämäkerrat ja tietokirjallisuus. Lapsille löytyy mielenkiintoisia ja hauskoja kirjoja eri ikäryhmille, aina vauvoista ja taaperoista teini-ikäisiin asti.

Storytelin käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä. Sovellus on saatavilla useille eri laitteille, kuten älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille. Voit myös ladata kirjoja offline-tilassa, joten voit nauttia tarinoista ilman internet-yhteyttä missä tahansa.

Storytelin tilaus on joustava ja voit perua sen milloin tahansa. Voit myös vaihtaa tilauspakettia tarpeidesi mukaan. Tilaamalla Storytelin saat pääsyn valtavaan valikoimaan kirjoja ja tarinoita, joka on aina mukanasi ja käytettävissäsi missä ja milloin tahansa.

Miten maksuton kokeilujakso toimii?

Storytel tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka eivät ole kokeilleet palvelua koskaan aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt aloittaa palvelun käytön 30 päivän pituisella ilmaisella kokeilujaksolla, jonka aikana palveluun ehtii hyvin tutustua kaikessa rauhassa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja vaivattomaksi asiakkaalle. Rekisteröidy äänikirjapalvelun verkkosivuilla ja seuraa sivuston antamia ohjeita, jonka jälkeen voit ladata Storytel sovelluksen laitteellesi. Kokeilujakson aikana saat käyttää palvelua täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan ja tutustua palveluun.

Halutessasi voit milloin vain irtisanoa tilauksesi kesken kokeilujakson, jolloin sinulta ei veloiteta mitään. Jos et viimeistään kokeilujakson viimeisenä päivänä irtisano tilaustasi, jatkuu tilauksesi automaattisesti maksullisena versiona kokeilujakson päättyessä. Tämän jälkeen tilaus uusiutuu automaattisesti 30 päivän välein.

Mikäli päätät lopettaa tilauksesi kesken ilmaisen kokeilujakson, et voi enää peruuttamisen jälkeen käyttää kokeilujaksoa loppuun saakka. Tästä syystä sinun tulee olla täysin varma tilausta irtisanoessa, ettet halua käyttää Storytelia enää. Vaihtoehtoisesti voit perua tilauksesi vasta vuorokautta ennen kokeilujaksosi päättymistä.

Storytel palvelun tarjoama maksuton kokeilujakso uusille asiakkaille tulee aina irtisanoa erikseen, mikäli ei halua aloittaa maksullista tilausta kokeilujakson päättyessä. Sama käytäntö on lähes kaikilla äänikirjapalveluilla käytössään, joten tästä syystä ilmaista kokeilujaksoa ei kannata jättää hyödyntämättä.

Miten Storytel tilaus irtisanotaan?

Storytel tilauksen irtisanominen on tehty vaivattomaksi asiakkaalle. Voit peruuttaa tilauksesi helposti silloin kuin haluat muutamassa minuutissa. Voit irtisanoa tilauksesi esimerkiksi kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ensin omat sivut, jonka jälkeen oma tili ja lopuksi lopeta tilaus.

Tilauksen irtisanomisen jälkeen saat vielä sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksesi irtisanomisesta, joka on voimassa heti. Mikäli haluat jostain syystä perua tilauksen irtisanomisen heti tai aktivoida sen myöhemmin uudelleen käyttöön, voit tehdä sen koska tahansa ja aloittaa näin tilauksesi jälleen uudelleen.

Huomaathan ennen tilauksesi irtisanomista, että mikäli sinulla on Storytel maksuton kokeilujakso vielä kesken ja päätät lopettaa tilauksen, päättyy tilaus välittömästi. Tilauksen irtisanomisen jälkeen maksuton kokeilujakso päättyy heti, etkä voi enää jatkaa äänikirjojen kuuntelemista tai e-kirjojen lukemista.

Mikäli olet maksanut kuluvasta kuukaudesta ja irtisanot tilauksesi, saat tietenkin jatkaa Storytel palvelun käyttöä samaan tapaan kuin ennenkin aina maksetun jakson loppuun saakka. Jos haluat myöhemmin aktivoida tilauksesi ja jatkaa palvelun käyttöä, onnistuu se muutamassa minuutissa kirjautumalla palvelun verkkosivuille.

Storytel vs kilpailijat – Miten Storytel erottuu joukosta?

Storytel on yksi maailman johtavista äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalveluista, joka tarjoaa laajan valikoiman tarinoita eri aihealueilta aikuisille ja lapsille. Palvelun kilpailijoita ovat Suomessa Nextory, Bookbeat, Elisa kirja ja Podit. Kilpailijoistaan erottuakseen Storytel panostaa korkeaan laatuun, laajaan valikoimaan, käyttäjäystävälliseen sovellukseen ja joustaviin tilausvaihtoehtoihin.

Kun vertaillaan Storytelia merkittäviin kilpailijoihin, kuten Nextoryyn ja Bookbeatiin, voidaan huomata joitain eroja. Nextory tarjoaa myös laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, mutta sen käyttöliittymä on monimutkaisempi kuin Storytelin, ja sen palvelu ei ole yhtä laajasti saatavilla eri maissa. Bookbeatin valikoima on hieman suppeampi kuin Storytelin, ja sen käyttöliittymä ei ole yhtä käyttäjäystävällinen kuin Storytelin.

Storytel erottuu myös kilpailijoistaan tarjoamalla Storytel Originals -sisältöä, joka on yksinoikeudella saatavilla vain Storytelissa. Tämä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden kuunnella ja lukea ainutlaatuisia tarinoita, joita ei löydy muualta.

Lisäksi Storytelin joustavat tilausvaihtoehdot, kuten rajaton tilaus ja perhetilaus, erottavat sen kilpailijoistaan. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjät voivat valita sopivan tilausvaihtoehdon omien tarpeidensa ja budjettinsa mukaan.

Kaiken kaikkiaan Storytel erottuu kilpailijoistaan laajan valikoiman, korkean laadun, käyttäjäystävällisen sovelluksen, yksinoikeudella saatavilla olevan Storytel Originals -sisällön ja joustavien tilausvaihtoehtojen avulla.

Anna lahjaksi tuhansia tarinoita

Anna lahjaksi tuhansia tarinoita Storytel-lahjakortin muodossa – se on kestävä ja ekologinen lahja, joka sopii erinomaisesti kirjojen ystäville. Lahjakortin tilaaminen ja toimittaminen lahjansaajalle on helppoa ja vaivatonta.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan yli 10 lahjakorttia yritykselle, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lahjakortit(at)storytel.com. Kirjaudu sisään Storytel-tilillesi tai ilmoita sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla on jo Storytel-tili, muista kirjautua sisään ennen lahjakortin valitsemista.

Valitse haluamasi lahjakortti. Lahjakortit oikeuttavat saajan Storytel Unlimited -tilaukseen, joka sisältää rajattoman pääsyn palvelun koko kirjavalikoimaan lahjakortissa määritellyn ajan. Yhden kuukauden laskutusjakso on 30 päivää. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta tilaushetkestä alkaen.

Tarjolla olevat lahjakortit:

 1. 1 kuukausi Unlimited: 22,99€
 2. 3 kuukautta Unlimited: 67,99€
 3. 6 kuukautta Unlimited: 135,99€
 4. 12 kuukautta Unlimited: 269,99€

Valitse maksutapa ja suorita tilaus. Tilauksen vahvistamisen ja maksamisen jälkeen voit joko tulostaa lahjakortin tai lähettää sen sähköpostitse lahjansaajalle. Näin annat lahjaksi tuhansia tarinoita ja antoisia lukuhetkiä Storytelin kautta.

Storytel kokemuksia

Testaustiimimme mukaan ei voi muuta kuin todeta, että Storytel on äänikirjasovelluksena kaikin puolin erinomainen. Se tarjoaa erittäin laajan, monipuolisen ja jatkuvasti päivittyvän valikoiman ääni- ja e-kirjoja useilla eri kielivaihtoehdoilla. Palvelua on miellyttävä käyttää älypuhelimella ja tabletilla.

Sovellus on helppokäyttöinen ja sisältää paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden avulla valtavan kirjamäärän selailu ja kuuntelu on vaivatonta. Äänikirjapalvelu on tänä päivänä äärimmäisen suosittu ja yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt lähes ainoastaan vain hyviä Storytel kokemuksia.

Erinomaiset luku- ja kuunteluominaisuudet, selkeä käyttöliittymä, tyylikäs ja miellyttävä sekä helposti käytettävä palvelu loistavine ominaisuuksineen tekevät suoratoistopalvelun käyttämisestä todella vaivatonta. Loistavista kokemuksista ja ominaisuuksista huolimatta palvelun hinta on kilpailukykyinen sekä yhdelle käyttäjälle että perheelle.

Äänikirjapalvelun kirjaston valikoima on pohjoismaisen suurin, joten uskallamme väittää varmasti jokaisen löytävän tarpeeksi kuunneltavaa ja luettavaa Storytelin digikirjastosta. Suoratoistopalvelun niin sanottu turha kehuminen ja hehkuttaminen on täysin turhaa, sillä jokainen uusi asiakas pääsee ihan itse kokeilemaan palvelua ilmaiseksi.

Mikäli jostain syystä asiakas ei pidä palvelusta, valikoima ei miellytä tai ei koekaan äänikirjoja omaksi jutukseen, on tilauksen irtisanominen kesken maksuttoman kokeilujakson täysin mahdollista ja vaivatonta. Tilauksen irtisanominen on mahdollista tehdä itse muutamassa minuutissa kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksilla.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Storytel?

Storytel on Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja eri aihealueilta, kuten romaaneja, dekkareita, tietokirjoja, elämäkertoja ja lastenkirjoja.

Miten voin käyttää Storytelia?

Voit käyttää Storytelia tietokoneella tai mobiililaitteella lataamalla Storytel-sovelluksen iOS- tai Android-laitteellesi. Voit myös kuunnella tai lukea kirjoja suoraan selaimessa.

Voinko käyttää Storytelia offline-tilassa?

Kyllä, voit ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit kuunnella tai lukea niitä ilman internetyhteyttä.

Mitä eroa on Basic-, Premium- ja Unlimited-tilauksilla?

Basic-tilaus sopii henkilöille, jotka kuuntelevat ja lukevat vähemmän. Premium-tilaus sopii henkilöille, jotka kuuntelevat ja lukevat usein. Unlimited-tilaus sisältää rajattomasti tarinoita. Family-tilaus sopii perheille, jotka haluavat jakaa tarinoita useamman käyttäjän kesken.

Tarjoaako Storytel ilmaisen kokeilujakson?

Kyllä, Storytel tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille käyttäjilleen. Kokeilujakso kestää yleensä 30 päivää, ja sen aikana voit käyttää Storytelia ilmaiseksi.

Äänikirjat.com
Logo