Nextory

Nextory on Pohjoismaiden johtava äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman kirjoja ja tarinoita eri kategorioista.

Palvelusta löytyy niin suosittuja uutuuksia kuin klassikoita ja voit valita haluatko lukea vai kuunnella kirjoja laajasta valikoimasta.

Nextoryn tilaaminen on helppoa ja joustavaa ja voit muuttaa tai lopettaa tilauksesi koska tahansa ilman sitoumuksia.

Palvelu on saanut erinomaiset arvostelut ja se soveltuu kaikille, jotka haluavat nauttia monipuolisesta kirjavalikoimasta koko perheen voimin.

Valitse sopiva tilauspaketti

Kokeile 30 päivää ilmaiseksiBasic

Sinulle joka kuuntelet ja luet vähemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele 30 h/kk
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited

Sinulle joka kuuntelet ja luet enemmän.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 1 profiili voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksiUnlimited 2 - 4

Kun haluat jakaa tarinoita perheen kanssa.
 • 4 profiilia
 • Lue ja kuuntele rajattomasti
 • 2-4 profiilia voi käyttää sovellusta yhtä aikaa
 • Laaja valikoima
  kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Nextory – suosikit koko perheelle yli 100 000 ääni- ja e-kirjavalikoima

Nextory on ruotsalainen äänikirjapalvelu, jonka valikoimasta löytyy äänikirjat ja e-kirjat. Palvelun tavoitteena on tuoda kirjat yhä useamman ihmisen ulottuville ja samalla haastaa perinteinen käsitys kirjojen lukemisesta. Nextoryn visio on tehdä lukukokemuksesta monipuolisempi ja rikkaampi, ja innostaa ihmisiä lukemaan ja kuuntelemaan tarinoita eri tavoilla.

Nykyään Nextory on yksi Pohjoismaiden suurimmista äänikirjapalveluista. Vuonna 2018 Nextory aloitti toimintansa Suomessa, ja tänä päivänä sovellus on saatavilla useissa muissa Euroopan maissa. Valikoimassa on kymmeniä tuhansia kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten jokaiselle löytyy varmasti mielenkiintoisia kirjoja.

Nextoryn käyttö on helppoa ja joustavaa, sillä suosikkikirjat ovat aina käden ulottuvilla. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden kuunnella tai lukea kirjoja kännykällä tai tabletilla, joten voit nauttia tarinoista missä ja milloin tahansa. Riippumatta siitä, oletko treenaamassa, laittamassa ruokaa, matkalla töihin tai vain rentoutumassa kotona, voit uppoutua mielenkiintoisiin tarinoihin Nextoryn avulla.

Nextoryssa voit valita itse, mitä haluat lukea tai kuunnella, tai antaa kirjasuositusten inspiroida. Palvelu tarjoaa myös erilaisia lukukokemuksia, kuten e-kirjoja ja äänikirjoja, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan tavan nauttia kirjoista.

Jos olet kiinnostunut Nextoryn käytöstä, voit kokeilla palvelua ensin ilmaiseksi. Tämä mahdollistaa palvelun testaamisen ennen varsinaisen tilauksen tekemistä. Nextoryn tilaamisesta on myös tehty helppoa ja joustavaa erilaisten tilausvaihtoehtojen avulla, jolloin voit valita juuri sinulle sopivan tilausvaihtoehdon.

Laaja valikoima tarinoita kaikenikäisille

Nextory tarjoaa laajan valikoiman tarinoita kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille. Palvelusta löytyy yli 100 000 e-kirjaa ja äänikirjaa, joista voit valita mieluisan lukuelämyksen. Valikoimaan kuuluu muun muassa kaunokirjallisuutta, elämäkertoja, dekkareita, lastenkirjoja ja nuortenkirjoja. Palvelusta löytyy kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten kielirajoitukset eivät ole esteenä lukuharrastukselle.

Lastenkirjojen valikoima on erityisen laaja ja monipuolinen. Tarjolla on niin klassikkosatuja kuin uusimpia lastenkirjoja, joita voi kuunnella tai lukea yhdessä lapsen kanssa. Palvelusta löytyy myös opetusmateriaalia ja oppikirjoja, joten se sopii erinomaisesti niin opettajille kuin oppilaille.

Äänikirjojen valikoima on erityisen suuri, ja ne ovatkin suosittuja erityisesti matkoilla, lenkillä tai kotitöitä tehdessä. Äänikirjoja voi kuunnella kätevästi puhelimella tai tabletilla, ja niitä voi myös ladata offline-tilassa, joten ne ovat aina saatavilla.

Kaikki kirjat ovat saatavilla samassa palvelussa, joten voit helposti vaihdella lukemisen ja kuuntelemisen välillä tai löytää uusia suosikkeja eri kategorioista. Palvelussa on myös hyvin toimiva hakutoiminto, jonka avulla voit löytää juuri haluamasi kirjan tai kirjasarjan.

Nextoryssa on myös monia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät lukemisesta ja kuuntelemisesta entistä miellyttävämpää. Voit esimerkiksi merkitä suosikkikirjasi ja jatkaa niiden lukemista tai kuuntelua siitä, mihin jäit. Voit myös säätää tekstikoon ja taustavärin lukukokemuksen mukaiseksi.

Nextory tarjoaa siis erittäin laajan valikoiman tarinoita kaikenikäisille lukijoille ja kuuntelijoille, joita voi nauttia kätevästi missä ja milloin vain.

Nextoryn käyttöominaisuudet ja sovellus

Nextoryn käyttöominaisuudet ja sovellus tarjoavat monipuolisia toimintoja, joiden avulla voit nauttia äänikirjoista ja e-kirjoista entistä mukavammin. Tässä esittelyssä keskeisimmät ominaisuudet ja toiminnot:

 1. Laaja valikoima: Nextoryn kirjavalikoima kattaa yli satatuhatta teosta, mukaan lukien äänikirjat, e-kirjat ja lastenkirjat. Voit löytää uutta luettavaa ja kuunneltavaa eri genreistä ja kielistä.
 2. Henkilökohtaiset suositukset: Nextory-sovellus tarjoaa sinulle henkilökohtaisia kirjasuosituksia perustuen aiempiin valintoihisi, kiinnostuksen kohteisiin ja lukemiisi kirjoihin.
 3. Eri käyttäjäprofiilit: Voit luoda erillisiä käyttäjäprofiileja eri perheenjäsenille, jotta jokainen voi nauttia omista suosikeistaan. Lastenprofiilit tarjoavat sopivaa sisältöä lapsille ja nuorille.
 4. Offline-tila: Voit ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä ilman internet-yhteyttä esimerkiksi matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.
 5. Äänikirjojen toistomahdollisuudet: Voit säätää äänikirjojen toistonopeutta, asettaa uniajastimen ja jatkaa kuuntelua siitä, mihin jäit.
 6. Kirjahaaste ja lukupäiväkirja: Aseta itsellesi lukutavoitteita, seuraa lukemasi kirjojen määrää ja näe, kuinka paljon olet lukenut Nextory-sovelluksen Kirjahaaste- ja Lukupäiväkirja-toimintojen avulla.
 7. Haku ja kategoriat: Voit etsiä kirjoja hakutoiminnolla tai selata eri kategorioita, kuten uutuudet, bestsellerit, palkittu kirjallisuus ja paljon muuta.
 8. Säädettävä fonttikoko ja taustaväri e-kirjoille: Voit mukauttaa e-kirjojen lukemisen mieltymystesi mukaan säätämällä fonttikokoa ja valitsemalla miellyttävän taustavärin.
 9. Saumaton synkronointi: Voit käyttää Nextorya useilla laitteilla, ja sovellus synkronoi lukemisen ja kuuntelun etenemisen automaattisesti kaikkien laitteiden välillä.

Nextory-sovelluksen käyttöominaisuudet ja toiminnot tekevät kirjojen nauttimisesta helppoa, mukavaa ja joustavaa. Kokeile itse ja löydä suosikkikirjasi Nextoryn monipuolisesta valikoimasta. Voit tutustua palveluun ilmaisen kokeilujakson avulla ja päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa tilausta.

Nextory tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotta voit valita itsellesi sopivimman tavan nauttia kirjoista. Astu kirjojen maailmaan ja anna tarinoiden rikastuttaa elämääsi Nextory-sovelluksen avulla.

Tilausvaihtoehdot ja joustava hinnoittelu

Nextory tarjoaa kolme eri tilausvaihtoehtoa, jotka kaikki ovat joustavia ja sopivat erilaisiin tarpeisiin ja käyttötapoihin.

Pronssi-vaihtoehto on edullisin vaihtoehto, joka mahdollistaa jopa 30 tunnin lukemisen ja kuuntelemisen kuukaudessa. Tämä vaihtoehto on hyvä valinta henkilöille, jotka lukevat ja kuuntelevat kohtuullisen määrän ja haluavat jakaa palvelua neljän profiilin kesken.

Kulta-vaihtoehto tarjoaa rajoittamattoman lukemisen ja kuuntelemisen mahdollisuuden, mikä sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat käyttää palvelua paljon ja jotka eivät halua rajoituksia aikaan tai lukumäärään. Tämä vaihtoehto sisältää myös neljä profiilia, mutta vain yksi profiili kerrallaan voi käyttää sovellusta.

Perhe-vaihtoehto on tarkoitettu perheille, jotka haluavat jakaa palvelua useamman henkilön kesken. Tämä vaihtoehto sisältää rajoittamattoman lukemisen ja kuuntelemisen, ja siihen voi liittää kaksi, kolme tai neljä profiilia. Tämä vaihtoehto sopii erityisesti perheille, jotka haluavat käyttää palvelua yhdessä ja jakaa kirjoja ja tarinoita.

Kaikki tilausvaihtoehdot ovat joustavia, ja niitä voi muuttaa tai peruuttaa milloin tahansa ilman sitoumuksia. Nextoryn tilausvaihtoehdot sopivat eri tarpeisiin ja budjetteihin, ja ne mahdollistavat tarinoiden lukemisen ja kuuntelemisen helposti ja vaivattomasti missä ja milloin tahansa.

Nextory tarjoaa uusille käyttäjille 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jolloin palvelua voi testata ja tutustua sen tarjoamiin ominaisuuksiin ja sisältöön ilman sitoutumista tai maksua. Kokeilujakson aikana käyttäjä voi lukea ja kuunnella rajattomasti kirjoja ja äänikirjoja sekä käyttää kaikkia sovelluksen toimintoja.

Kokeile Nextory äänikirjapalvelua ensin ilmaiseksi

Nextoryn tarjoama 30 päivän ilmainen kokeilujakso on loistava tapa tutustua palveluun ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kokeilujakson aikana pääset lukemaan ja kuuntelemaan satoja eri kirjoja ja testaamaan sovelluksen monipuolisia toimintoja.

Ilmainen kokeilujakso on tarjolla kaikille uusille käyttäjille, ja sen avulla voit tutustua Nextoryn kirjavalikoimaan sekä sovelluksen käyttöliittymään ilman minkäänlaista sitoutumista. Kokeilujakson aikana voit lukea ja kuunnella kirjoja valitsemallasi laitteella ja tutustua kaikkiin Nextoryn ominaisuuksiin.

Kokeilujakson jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa palvelun käyttöä maksullisena tilauksena. Jos päätät jatkaa, voit valita juuri sinulle sopivan tilausvaihtoehdon ja nauttia rajattomasta lukemisesta ja kuuntelusta.

Ilmainen kokeilujakso on erinomainen tapa löytää uusia kirjoja ja löytää oma suosikkigenresi. Voit kokeilla erilaisia kirjoja ja löytää uusia suosikkeja ilman minkäänlaista riskiä. Kokeilujakson aikana voit myös tutustua palvelun käyttöliittymään ja toimintoihin, jotta voit varmistaa, että palvelu sopii juuri sinulle.

Nextoryn ilmainen kokeilujakso on helppo ottaa käyttöön. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja rekisteröityä palveluun. Sen jälkeen voit heti aloittaa lukemisen ja kuuntelun.

Jos etsit uutta ja monipuolista tapaa lukea ja kuunnella kirjoja, Nextoryn ilmainen kokeilujakso on erinomainen vaihtoehto. Kokeile palvelua ilmaiseksi ja löydä uusia suosikkikirjoja ilman minkäänlaista riskiä.

Nextoryn käyttöönottoon kuluu vain 5 minuuttia

Nextoryn käyttöönotto on erittäin helppoa ja vaivatonta, ja pääset nauttimaan tuhansista kirjoista vain viidessä minuutissa. Tässä yksityiskohtaisempi kuvaus siitä, miten pääset alkuun Nextoryn käytössä:

 1. Luo tili Nextoryn kotisivulla: Siirry Nextoryn verkkosivustolle ja rekisteröidy käyttäjäksi. Täytä tarvittavat tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Jos sinulla on tarjolla alennuskoodi, muista syöttää se rekisteröitymisen yhteydessä.
 2. Lataa Nextory-sovellus laitteellesi: Nextoryn sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille. Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Playsta, riippuen laitteestasi. Asenna sovellus ja kirjaudu sisään luomillasi tunnuksilla.
 3. Mukauta sovellus omien mieltymystesi mukaan: Kun olet kirjautunut sisään sovellukseen, voit mukauttaa sitä omien tarpeidesi mukaan. Valitse ensin haluamasi kielet ja teemat, joiden mukaan sovellus suosittelee sinulle kirjoja. Voit myös luoda henkilökohtaisia käyttäjäprofiileja eri perheenjäsenille, jotta jokainen voi nauttia omista suosikeistaan. Perheen pienimmille on tarjolla lastenprofiileja, jotka tarjoavat sopivaa sisältöä lapsille ja nuorille.
 4. Aloita lukeminen ja kuunteleminen: Nyt kun olet määrittänyt sovelluksen omien mieltymystesi mukaan, voit aloittaa kirjojen lukemisen ja kuuntelemisen. Selaa laajaa valikoimaa äänikirjoja ja e-kirjoja, tallenna suosikkikirjasi omaan kirjastoon ja luo soittolistoja, jotta voit helposti löytää haluamasi sisällön. Voit myös ladata kirjoja offline-tilaan, jolloin voit nauttia niistä ilman internet-yhteyttä esimerkiksi matkoilla tai alueilla, joilla verkkoyhteys on heikko.

Nextory tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kirjojen maailmaan. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten dekkarit, romaanit, tietokirjat tai lastenkirjat, löydät varmasti jotain mielenkiintoista luettavaa tai kuunneltavaa Nextoryn avulla. Kokeile itse ja anna kirjojen rikastuttaa elämääsi.

Lue tai kuuntele kirjoja silloin kuin haluat

Nextory palvelun ansiosta voit lukea e-kirjoja ja kuunnella äänikirjoja missä ja milloin haluat, vaikka olisit sellaisessa paikassa, jossa ei ole satavilla internet-yhteyttä. Äänikirjapalvelun ilmaisen sovellus on ladattavissa esimerkiksi älypuhelimeen ja tablettiin. Löydä suosikit koko perheelle yli kolmensadantuhannen ääni- ja e-kirjavalikoimasta.

Voit rentoutua hyvien tarinoiden parissa valintasi mukaan lukemalla tai kuuntelemalla kirjoja esimerkiksi ennen nukkumaan menoa, työpaikalla, autossa, junassa, kuntosalilla, liikkuessa kaupungilla, lenkkeillessä, shoppaillessa tai missä vain ikinä liikutkin. Hyödynnä Nextory tarjous ja aloita ilmaisella 30 päivän kokeilujaksolla ja tutustu palveluun.

Äänikirjapalvelun valtavasta ja jatkuvasti kasvavasta valikoimasta koko perhe voi löytää uutta mielenkiintoista ja jännittävää luettavaa. Sovelluksessa voit luoda myös erillisiä lastenprofiileita, joista löydätte kirjat perheen pienimmille. Äänikirjat ja e-kirjat tarjoavat mukavaa vaihtelua myös lapsille pelikonsolien ja tietokonepelien rinnalle.

Yli 300 000 tuhannen kirjan valikoimasta löydät kirjoja sekä isoille että perheen pienille. Valikoimassa on kaikkea jännittävistä trillereistä viihtyisiin iltasatuihin ja romanttiseen tunnelmaan. Vai haluatko oppia jotain aivan uutta tai vain rentoutua valitsemasi tarinan parissa? Jatkuvasti päivittyvästä valikoimasta löydät varmasti sopivan teoksen.

Nextoryn avulla voit milloin vain astua kirjojen taianomaiseen maailmaan, jossa jokainen kirja tekee elämästäsi rikkaampaa. Vaikka palvelua ei ole mahdollista käyttää ilman internet-yhteyttä, voit halutessasi ladata kirjoja valmiiksi puhelimeen tai tablettiin, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa.

Miten ilmainen kokeilujakso toimii?

Nextory tarjous on suunnattu palvelun uusille asiakkaille, eli kaikille heille, jotka eivät ole kokeilleet palvelua koskaan aikaisemmin. Uudet asiakkaat saavat nyt maksuttoman kokeilujakson, joka on voimassa 30 päivää. Tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä voit kokeilla palvelua ja tiedät, kannattaako sen käytöstä maksaa.

Äänikirjapalvelun käytön aloittaminen on pyritty tekemään tietenkin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Rekisteröidy ensin palvelun verkkosivuilla ja seuraa sivuston antamia ohjeita, jonka jälkeen lataa Nextory sovellus laitteellesi. Palvelun iOS- tai Android-sovelluksen voit ladata kännykällesi tai vaihtoehtoisesti tabletillesi.

Maksuttoman kokeilujakson päättyessä sinulta veloitetaan kuukausittain valitsemasi tilauksen hinta. Voit kokeilujakson missä vaiheessa tahansa peruuttaa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä. Irtisano tilaus vähintään päivää ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, jottei sinulta peritä maksua.

Nextory palvelun ilmaisen kokeilujakson tilauksen voit perua kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti ottamalla yhteyttä palvelun asiakaspalveluun vähintään kahta arkipäivää ennen kokeilujakson umpeutumista. Silloin tilauksesi ehditään vielä lopettamaan, eikä sinulta veloiteta mitään.

Nextory tarjous uusille asiakkaille on erinomainen, mutta jos palvelu ei haluakaan jatkaa maksullisena, tulee se muistaa irtisanoa erikseen. Sama käytäntö on lähes kaikille muillakin äänikirjapalveluilla käytössään, joten tästä syystä uusille asiakkaille suunnattua ilmaista kokeilujaksoa ei kannata jättää hyödyntämättä.

Nextory kokemuksia

Testaustiimimme on testannut Nextory palvelun tarjoamaa ilmaista kokeilujaksoa, jonka aikana palveluun saa tutustua maksutta 30 päivän ajan. Testaustiimimme mukaan ei voi muuta kuin todeta, että palvelu on kaikin puolin hyvä ja kirjavalikoima on laaja sekä teoksia on saatavilla runsaasti myös eri kielillä.

Nextory palvelun käyttöönotto on vaivatonta, sillä palveluun rekisteröitymisen jälkeen tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus laitteelle, jolla palvelua aikoo käyttää. Sovellusta on miellyttävä käyttää älypuhelimella ja tabletilla, olipa sitten innokas äänikirjojen kuuntelija tai e-kirjojen lukija.

Maksuton kokeilujakso on erinomainen, sillä sen ansiosta uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua ilmaiseksi. Tilauspaketteja on tarjolla kolme erilaista, joista löytyy takuulla sopiva vähemmän palvelua käyttävälle, rajattomasti palvelua kyttävälle sekä perheille, joissa useampi henkilö käyttää palvelua yhtäaikaisesti.

Testaustiimimme mukaan yhä useammalle käyttäjälle on kertynyt suurimmaksi osaksi vain hyviä Nextory kokemuksia. Kiitosta kerää tietenkin helppokäyttöinen sovellus, joka sisältää paljon sellaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta suuren kirjamäärän selailu, lukeminen ja kuunteleminen on helppoa.

Hyvät kirjojen kuuntelu- ja lukuominaisuudet, selkeä käyttöliittymä, miellyttävä ja tyylikäs sekä helposti käytettävä palvelu loistavine ominaisuuksineen tekevät äänikirjapalvelun käyttämisestä vaivatonta. Erinomaisista Nextory kokemuksista ja palvelun tarjoamista ominaisuuksista huolimatta palvelun hinta on edullinen.

Nextory vs kilpailijat – Miksi valita Nextory?

Nextory erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla ainutlaatuisia ominaisuuksia ja laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille lukijoille. Nextory tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen sovelluksen, joka mahdollistaa kirjojen lukemisen ja kuuntelun missä ja milloin vain. Lisäksi tilausvaihtoehdot ovat joustavat ja hinnoittelu kohtuullinen, jolloin asiakas voi valita itselleen sopivan vaihtoehdon.

Nextory äänikirjapalvelu ei ole ainoa markkinoilla, kilpailijoita ovat muun muassa Bookbeat, Storytel, Elisa Kirja ja Podit. Kun verrataan Nextorya kilpailijoihin, kuten BookBeatiin, Storyteliin, Elisa Kirjaan ja Poditiin, on joitain tärkeitä tekijöitä, jotka erottavat Nextoryn joukosta.

Nextoryssa on laaja valikoima kirjoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja erityisesti lastenkirjojen valikoima on erittäin laaja. Lisäksi Nextory tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden kuunnella äänikirjoja yhdessä muiden kanssa, jolloin koko perhe voi nauttia tarinoista yhdessä. Nextoryn tarjoama kirjasuositusjärjestelmä puolestaan auttaa asiakkaita löytämään uusia mielenkiintoisia kirjoja omien mieltymystensä mukaan.

Kilpailijoihin verrattuna Nextory erottuu myös yhteistyöllään kirjastojen kanssa, mikä mahdollistaa asiakkaille laajemman valikoiman kirjoja. Lisäksi Nextory panostaa aktiivisesti kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, mikä on tärkeä tekijä monille nykypäivän asiakkaille.

Yhteenvetona voi todeta, että Nextory erottuu kilpailijoistaan tarjoamalla monipuolisen ja helppokäyttöisen sovelluksen, laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille lukijoille sekä joustavan hinnoittelun. Lisäksi Nextory panostaa kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille asiakkaille.

Miten Nextory tilaus irtisanotaan?

Nextory tilaus jatkuu automaattisesti maksuttoman kokeilujakson päätyttyä, ellei tilausta irtisanota kesken kokeilujakson. Tilauksen irtisanominen onnistuu useammalla eri tavalla ja ne on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Alla ohjeet, joiden avulla voit perua tilauksesi muutamassa minuutissa.

Mikäli et halua jatkaa palvelun käyttöä, irtisano tilaus viimeistään päivää ennen tulevaa maksupäivää, jos haluat välttää seuraavan kuukauden maksun veloituksen. Mikäli haluat perua tilauksesi asiakaspalvelun kautta, ota yhteyttä Nextory asiakaspalveluun viimeistään kahta arkipäivää ennen tulevaa maksupäivääsi.

Asiakaspalvelun tavoitat sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@nextory.fi. Nextory asiakaspalvelu vahvistaa aina tilauksen irtisanomisen sähköpostiosoitteeseen, jolla olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi. Tilauksesi on aina aktiivinen maksetun jakson loppuun saakka. Jos irtisanot kokeilujakson, sulkeutuu tilisi välittömästi.

Voit perua Nextory tilauksesi vaihtoehtoisesti kirjautumalla palvelun verkkosivuille omilla tunnuksillasi ja valitsemalla ”minun tilaukseni” ja ”lopeta tilaus”. Huomaathan, että tilausta ei ole mahdollista irtisanoa sovelluksessa, joten ota tarvittaessa yhteyttä palvelun asiakaspalveluun tai irtisano tilaus palvelun verkkosivuilla.

Äänikirjapalvelu muistaa tilisi tiedot tilauksen irtisanomisen jälkeen, joten voit milloin vain helposti palata käyttämään palvelua ilman, että sinun pitäisi rekisteröityä palvelun verkkosivuilla uudelleen. Mikäli haluat aktivoida palvelun myöhemmin uudelleen, kirjaudu sisään Nextoryn verkkosivuilla omilla tunnuksillasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Nextory?

Nextory on ruotsalainen äänikirjapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman kirjoja kaikenikäisille. Nextoryssa voit lukea tai kuunnella kirjoja rajattomasti kiinteään kuukausihintaan.

Minkälaisia tilausvaihtoehtoja Nextoryssa on?

Nextoryssa on kolme erilaista tilausvaihtoehtoa: Pronssi, Kulta ja Perhe. Pronssi-tilauksella voit lukea ja kuunnella jopa 30 tuntia kuukaudessa, Kulta-tilauksella sinulla on rajoittamaton lukuoikeus ja Perhe-tilaus mahdollistaa rajattoman lukemisen ja kuuntelun useammalla profiililla samanaikaisesti.

Voiko Nextoryssa lukea kirjoja offline-tilassa?

Kyllä, Nextoryn sovelluksella voit ladata kirjoja offline-tilaan ja lukea tai kuunnella niitä ilman internetyhteyttä.

Mikä on Nextoryn ilmainen kokeilujakso?

Nextory tarjoaa uusille käyttäjille 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, jolloin voit tutustua palveluun ja sen tarjontaan maksutta ennen kuin teet päätöksen tilauksen aloittamisesta.

Voinko peruuttaa tilaukseni milloin tahansa?

Kyllä. Voit irtisanoa tilauksesi milloin tahansa Nextoryn verkkosivuilla tai sovelluksessa.

Äänikirjat.com
Logo