Suon villi laulu äänikirja

Suon villi laulu äänikirja

Suon villi laulu äänikirja äänikirja & e-kirja

 • Kirjoittaja: Delia Owens
 • Lukija(t): Sanna Majuri
 • Kesto: 13h 21min
 • Kielet: Suomi
 • Luokka: Romaanit, nykyromaanit
 • Kääntäjä(t): Maria Lyytinen
 • Saatavilla olevat formaatit: Äänikirja & E-kirja
 • Äänikirjan kustantaja: WSOY
 • Äänikirjan julkaisupäivämäärä: 17.8.2020
 • E-kirjan julkaisupäivämäärä: 17.8.2020

Kuuntele Suon villi laulu äänikirja ilmaiseksi hyödyntämällä kokeilujakso

Premium tilaus nyt -50%
Suomen paras äänikirjapalvelu. Kokeile nyt ja hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset.
 • Noin 1 000 000 kirjaa
 • 8 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +8 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikille + Storytel Original -alkuperäissisällöt yksinoikeudella
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 90 päivää ilmaiseksi
Suomen suosituin äänikirjapalvelu. Kokeile ilmaiseksi 90 päivän ajan!
 • Yli 900 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +7 muuta kieltä
 • Kirjoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin
 • Voit kuunnella kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa
Kokeile 30 päivää ilmaiseksi
Lue e-kirjoja tai kuuntele äänikirjoja täysin ilmaiseksi 30 päivän ajan!
 • Yli 400 000 kirjaa
 • 3 erilaista tilausvaihtoehtoa
 • Kielet: Suomi +2 muuta kieltä
 • Kirjoja koko perheelle
 • Voit kuunnella ja lukea kirjoja ilman nettiyhteyttä
 • Helppo perua milloin vain
  Ei sitoutumisaikaa

Suon villi laulu -äänikirja löytyy parhaat äänikirjat -listasta

Delia Owensin ylistetty esikoisromaani ”Suon villi laulu” on saavuttanut suuren suosion myös äänikirjana. Tämä sydäntä särkevä kasvutarina, murhamysteeri ja lumoava kertomus luonnon kauneudesta on kerännyt paljon kiitosta niin lukijoilta kuin kuuntelijoilta ja se onkin ansaitusti löytänyt paikkansa parhaat äänikirjat listalla.

Äänikirjana ”Suon villi laulu” tarjoaa ainutlaatuisen ja immersiivisen kokemuksen, joka vie kuuntelijan syvälle Pohjois-Carolinan suomaisemiin ja Kya Clarkin elämään. Lukijan taitava ääni tuo tarinan hahmot ja ympäristön elävästi esiin, herättäen Delia Owensin kauniin ja koskettavan kerronnan henkiin. Kuuntelijoiden mukaan kirjan äänimaailma ja lukijan äänenkäyttö lisäävät tarinan tunnelmaa ja syvyyttä, tehden siitä unohtumattoman kokemuksen.

”Suon villi laulu” -äänikirjan suosio on osa laajempaa trendiä, jossa yhä useammat kirjallisuuden ystävät nauttivat tarinoista äänikirjoina. Äänikirjat tarjoavat kätevän tavan nauttia kirjallisuudesta esimerkiksi matkoilla, lenkillä tai kotitöiden ohessa. Delia Owensin teoksen syvälliset teemat ja rikas kuvakieli tekevät siitä erinomaisen valinnan äänikirjaksi, sillä ne houkuttelevat kuuntelijaa uppoutumaan tarinan maailmaan täysin.

Äänikirjan menestys on tuonut ”Suon villi laulu” -romaanille uuden yleisön, joka ehkä ei olisi tarttunut painettuun kirjaan, mutta on nyt löytänyt Owensin teoksen kuunnellen. Tämä laajentaa kirjan saavutettavuutta ja tuo sen tarinan yhä useampien ihmisten ulottuville.

”Suon villi laulu” löytyy monilta äänikirjapalveluiden parhaiden kirjojen listoista, ja sen saamat arvostelut ovat poikkeuksetta ylistäviä. Lukijat ja kuuntelijat ympäri maailman ovat rakastuneet Kya Clarkin tarinaan ja suon maagiseen maailmaan, ja äänikirjaformaatti tarjoaa uuden tavan kokea tämän vaikuttavan ja koskettavan teoksen.

Tietoa Suon villi laulu kirjasta

Yli kymmenen miljoonaa myytyä kirjaa! Yli 100 viikkoa New York Timesin bestseller-listalla!

”Suon villi laulu” (alkuperäiseltä nimeltään ”Where the Crawdads Sing”) on Delia Owensin kirjoittama sydäntä särkevä kasvutarina, murhamysteeri ja lumoava kertomus luonnon kauneudesta. Kirja on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa ja on ollut todellinen myyntimenestys, jonka myyntimäärät ovat ylittäneet kymmenen miljoonaa kappaletta. Lisäksi teos on pysynyt New York Timesin bestseller-listalla yli 100 viikkoa, mikä korostaa sen valtavaa suosiota ja vaikutusta lukijoihin.

Tarina sijoittuu Pohjois-Carolinan syrjäiselle suolle, jossa kylän oman kultapojan ruumis löytyy yllättäen. Epäilykset kohdistuvat Kya Clarkiin, nuoreen naiseen, joka asuu yksin marskimaan reunalla. Kya on kasvanut ilman koulutusta juopon isänsä varjossa, ja hänet on usein leimattu köyhäksi valkoiseksi roskasakiksi. Mutta Kya on paljon enemmän kuin kyläläisten ennakkoluulot antavat ymmärtää. Hän on oppinut selviytymään yksin, ystävystymään suon eläinten kanssa ja lukemaan suon vesiä ja mättäitä. Hänen kykynsä ymmärtää ja arvostaa ympäröivää luontoa tekevät hänestä ainutlaatuisen hahmon, joka vetää lukijat syvälle suon lumoavaan maailmaan.

Kya kuitenkin kaipaa myös rakkautta ja yhteyttä toisiin ihmisiin. Kun villi luonto kohtaa ihmisten maailman, Kyan elämä muuttuu ratkaisevasti. ”Suon villi laulu” käsittelee taitavasti selviytymistä, yksinäisyyttä ja ihmisen kaipuuta rakkauteen ja hyväksyntään. Se yhdistää koskettavasti luonnon kauneuden ja ihmiselämän haurauden, luoden unohtumattoman lukukokemuksen.

Kirja on ollut valtava arvostelumenestys Yhdysvalloissa ja sen lisäksi se on julkaistu yli 40 muussa maassa. Suosion kasvaessa myös Hollywood on kiinnittänyt huomionsa teokseen, ja Reese Witherspoonin tuotantoyhtiö on ostanut kirjan filmatisointioikeudet. Tämä osoittaa kirjan laajan vetovoiman ja sen potentiaalin koskettaa vielä laajempaa yleisöä elokuvan muodossa.

Suon villi laulu -arvostelut

Delia Owensin esikoisteos ”Suon villi laulu” on saanut lukuisia ylistäviä arvosteluja ympäri maailmaa. Kirjan kauneus, koskettavuus ja syvä yhteys luontoon ovat tehneet siitä unohtumattoman lukukokemuksen monille.

New York Timesin mukaan teos on ”niin kaunis että tekee kipeää.” Tämä lausahdus kiteyttää Owensin kerronnan visuaalisen ja tunteisiin vetoavan voiman, joka koskettaa lukijoita syvästi.

Reese Witherspoon, joka on ostanut kirjan filmatisointioikeudet, on ilmaissut rakkautensa teosta kohtaan sanoen: ”Sanat eivät riitä kuvaamaan kuinka paljon rakastin tätä kirjaa! En halunnut tarinan päättyvän lainkaan.” Witherspoonin ylistys korostaa tarinan mukaansatempaavuutta ja sen kykyä luoda vahva tunne-elämys.

Daily Mail kuvailee kirjaa seuraavasti: ”Yksinäisyydestä, selviytymisestä ja rakkaudesta kertova tarina, joka on yhtä mukaansatempaava kuin liikuttavakin.” Tämä arvostelu korostaa kirjan monikerroksisuutta ja sen kykyä käsitellä syviä inhimillisiä teemoja.

Kristin Hannah, tunnettu ”Satakielen” kirjoittaja, sanoo: ”Tämä ällistyttävä esikoinen on kaunis ja unohtumaton romaani, jossa piilee valtavaa voimaa. Kirja sai minut itkemään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.” Hannahin arvostus tuo esiin Owensin kyvyn herättää voimakkaita tunteita lukijoissaan.

Publishers Weekly ylistää Kyaa sankarittarena: ”Eläväinen… Kya on unohtumaton sankaritar.” Tämä arvostelu korostaa päähenkilön syvyyttä ja hänen merkitystään tarinan kuljettajana.

Vanity Fair käsittelee kirjan teemoja: ”Teos on samaan aikaan kasvukertomus ja murhatutkintamysteeri nuoren tytön näkökulmasta kuvattuna. Kyan tarinan kautta Owens tutkailee sitä, kuinka eristys vaikuttaa ihmisen käytökseen ja kuinka syvästi hylkääminen vaikuttaa meihin.” Tämä arvio tuo esiin Owensin kyvyn käsitellä inhimillisiä teemoja syvällisesti ja monitasoisesti.

Booklistin mukaan kirja on ”runollinen… Kirjan vetovoima nousee Kyan syvästä yhteydestä kotipaikkaansa ja kaikkiin sen olentoihin.” Tämä arvostelu korostaa kirjan runollista kauneutta ja sen syvää yhteyttä luontoon.

Augusta Chronicle kuvailee kirjaa seuraavasti: ”Vangitseva mysteeri, jonka kerronta on niin valovoimaista, että se läpäisee sameimmankin suonsilmäkkeen mutaveden.” Tämä arvostelu tuo esiin Owensin kerronnan taidokkuuden ja sen kyvyn pitää lukija otteessaan.

People-lehti summaa teoksen lyhyesti mutta ytimekkäästi: ”Hätkähdyttävä esikoinen.” Tämä ylistys korostaa Owensin kykyä luoda voimakas ja unohtumaton teos heti ensimmäisellä kirjallaan.

Suon villi laulu -kirjailija Delia Owens

Delia Owens on kirjailija, joka nousi kansainväliseen maineeseen esikoisromaanillaan ”Suon villi laulu” (Where the Crawdads Sing). Ennen tätä menestysteosta Owens oli tunnettu elämäkerrallisista teoksistaan, joissa hän kuvasi tutkijanelämäänsä Afrikan luonnon keskellä. Hänen kirjalliset työnsä tarjoavat syvällisen katsauksen luonnon monimuotoisuuteen ja eläinten käyttäytymiseen, mikä heijastuu myös hänen romaaninsa tarkkanäköisessä luontokuvauksessa.

Owensilla on vahva akateeminen tausta, joka on muovannut hänen uraansa ja kirjallista tuotantoaan. Hän opiskeli eläintieteitä Georgian osavaltiossa ja eläinten käyttäytymistiedettä Kalifornian yliopistossa. Nämä opinnot antoivat hänelle vankan perustan luonnon ja eläinten käyttäytymisen ymmärtämiselle, mikä näkyy selvästi hänen kirjoituksissaan. Owensin tieteellinen lähestymistapa yhdistettynä hänen rakkauteensa luontoon luo ainutlaatuisen kerronnan, joka on yhtä aikaa informatiivinen ja syvästi koskettava.

Delia Owens asuu nykyään Pohjois-Carolinan vuoristossa, mikä tarjoaa hänelle rauhallisen ympäristön kirjoittamiseen ja luonnon tarkkailuun. Hänen asuinpaikkansa vaikutus näkyy selvästi ”Suon villi laulu” -romaanin ympäristön kuvauksissa, jotka ovat eläväisiä ja todentuntuisia. Owensin kyky kuvata luonnon kauneutta ja sen olentoja on saanut laajaa kiitosta lukijoilta ja kriitikoilta ympäri maailmaa.

”Suon villi laulu” yhdistää Owensin tieteellisen asiantuntemuksen ja kirjallisen lahjakkuuden, luoden tarinan, joka on yhtä aikaa koskettava kasvutarina, murhamysteeri ja lumoava kertomus luonnon kauneudesta. Owensin kyky tuoda esiin hahmojensa tunteet ja kokemukset, samalla kun hän tarkasti kuvailee suon elämää ja sen asukkaita, tekee kirjasta ainutlaatuisen ja unohtumattoman.

Delia Owensin elämä ja ura ovat esimerkki siitä, kuinka tieteellinen tieto ja kirjallinen lahjakkuus voivat yhdistyä luoden teoksia, jotka koskettavat lukijoita syvästi ja herättävät ajatuksia. Hänen kirjansa ”Suon villi laulu” on saanut valtavan suosion ja sen menestys jatkuu, kun se tavoittaa yhä uusia lukijoita ympäri maailmaa.

Äänikirjat.com
Logo